Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ο διάδοχος του iPhone SE μάλλον θα αργήσει


Τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε το iPhone SE, μια συσκευή της Apple αρκετά "περίεργη". Διαθέτει οθόνη 4 ιντσών (αρκετά μικρή για τα σημερινά πρότυπα) που όμως είναι τόσο ισχυρή όσο και ένα iPhone 6s ή 6s Plus, χάρη στον επεξεργαστή Α9 της Apple. Το iPhone SE είναι επίσης το φθηνότερο smartphone της Apple μέχρι σήμερα, που προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν από 399$.


Συνήθως η Apple ανανεώνει τα μοντέλα iPhone μετά από ένα χρόνο, αλλά αυτό ίσως δεν ισχύσει για το iPhone SE.

Σύμφωνα με τον διάσημο αναλυτή Ming-Chi Kuo του AppleInsider (ο οποίος στο παρελθόν έχει αποδειχτεί αρκετά ακριβής στις προβλέψεις του για προιόντα της Apple), το Cupertino δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αντικατάσταση του μοντέλου πριν το Μάρτιο του 2017. Αυτό θα συμβεί λόγω του ότι η Apple θέλει να στρέψει το καταναλωτικό κοινό στις high-end συσκευές της εταιρείας, κάτι το οποίο θα όδηγήσει σε αύξηση των κερδών της εταιρείας πολύ πιο γρήγορα.

Εξάλλου ο Tim Cook είχε δηλώσει ότι τα νούμερα των πωλήσεων του iPhone SE ήταν αρκετά υψηλότερα από τα προσδοκώμενα, μια δήλωση που σε συνδιασμό με το ισχυρό hardware της συσκευής, κάτι που θα την κάνει να "νιώσει" λίγο πιο άνετα με τον ανταγωνισμό του 2017, οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο διάδοχος του iPhone SE θα έρθει, αλλά όχι τότε που οι περισσότεροι από εμάς θα το περιμένουν.

αρχική δημοσίευση

#Apple

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π