Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Apple τελικά παραδέχεται την ύπαρξη του "Touch Disease"


Το 2014 η Apple αντιμετώπισε αρκετά θέματα με τα iPhone με πιο βασικό το γνωστό σε όλους μας "Bendgate", ένα θέμα που στο τέλος παραδέχτηκε και η ίδια η εταιρεία ότι υφίσταται.


Από τότε έχουν περάσει 2 χρόνια και η Apple εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα iPhone, λόγω αυτής της ελαστικότητας του πλαισίου ( όχι μόνο με το 6 Plus, αλλά και τα 6αρια), όπως για παράδειγμα το "Touch Disease", το τρεμοπαιγμα της οθόνης δηλαδη, καθως και κάποια θέματα αφής.

Σήμερα ή Apple αναγνώρισε και επίσημα τα ανωτέρω προβλήματα, χωρίς βέβαια να τα συνδέει με το περίφημο Bendgate και προχώρησε σε μία προσφορά, σύμφωνα με την οποία μπορεί κάποιος που έχει iPhone 6 Plus με το παραπάνω πρόβλημα να το επισκευάσει στην τιμή των 149$, στη μισή τιμή δηλαδή από την αρχική τιμή επισκευής που ήταν 300$!

Βέβαια η εταιρεία κολοσσός, ακόμα και τώρα δεν έχει παραδεχτεί άμεσα το οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί, μιας και αυτό θα σήμαινε κάποια κατασκευαστική "δυστοκία".

Παρά ταύτα, προσφορές σαν αυτή που αναφέραμε παραπάνω, γίνονται περισσότερο για λόγους όχι τόσο απολογητικούς, αλλά για τη δημιουργία θετικού κλιματος γύρω από το όνομα της, ενώ για το Touch Disease η ίδια η Apple το δικαιολογεί ως αποτέλεσμα πτώσης της συσκευής σε κάποια σκληρή επιφάνεια.

Η αλήθεια βρίσκεται καπου κάτω από το πλαίσιο του iPhone σε συνδυασμό με την ελαστικότητα αυτού, κάτι το οποίο οδηγεί σε αποκόλληση κάποιου εξαρτήματος της οθόνης, όταν η συσκευή πέσει σε κάποια σκληρή επιφάνεια με αποτέλεσμα τη δημιουργία του προβλήματος.

Από κει και πέρα η εταιρεία προχώρησε σιωπηρά στην δομικά καλύτερη κατασκευή των iPhone, οπότε πλέον υπάρχουν τουλάχιστον 2 απόψεις για τα προβλήματα, τα οποία έχουν παρουσιαστεί στα εν λόγω μοντέλα. Μένει να δούμε κατά πόσο θα εκλείψουν αυτά.

Αρχική δημοσίευση

#Apple