Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Meizu Pro 7 αναμένεται το 2017


Για το Meizu Pro 7 έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες τους τελευταίους μήνες. Η Meizu όμως αντί να το επισημοποιήσει, ανακοίνωσε το Pro 6s. Και αν παλαιότερες πληροφορίες έκαναν λόγω για κυκλοφορία του Pro 7 μέσα στη περίοδο των Χριστουγέννων, η κυκλοφορία του αναμένεται μάλλον για αρχές του 2017.

Σύμφωνα με τις φήμες πάντα, το Meizu Pro 7 θα φοράει τον τελευταίας γενιάς Exynos, όμως ακούγεται πολύ έντονη φημολογία και για τον Kirin 960, τον οποίο συναντήσαμε στη σειρά Mate 9 της Huawei. Θα μοιάζει εξωτερικά αρκετά με το Galaxy S7, η πλάτη του θα είναι μεταλλική, ενώ ο σχεδιασμός της κεραίας θα μοιάζει με αυτή του προγενέστερου μοντέλου (Pro 6).

Σύμφωνα με κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν παλαιότερα, φαίνεται το mTouch κουμπί να παραμένει. Σήμερα όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες φωτογραφίες, αυτό δείχνει να μην ισχύει, μιας και η Meizu φαίνεται να επιλέγει την επιστροφή στο κλασσικό capacitive κουμπί, αυτό δηλαδή που είχε το MX4. Μιας όμως και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος είναι δεδομένος, πιθανότατα να είναι ένας ultrasonic αισθητήρας πίσω από το τζάμι της οθόνης.

Επίσης μετά τις σημερινές διαρροές, η dual camera που είναι και της μόδας δεν φαίνεται να στολίζει το καινούριο μοντέλο της Meizu.

Υπομονή λοιπόν μέχρι το 2017, ώστε να δούμε τι πραγματικά θα μας παρουσιάσει η Meizu. Μέχρι τότε ας παρηγορηθούμε με το Pro 6s, του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται το Δεκέμβριο.

Αρχική δημοσίευση

#MeizuPro7

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π