Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το OnePlus 3T εξαντλήθηκε πριν καλά καλά κυκλοφορήσει


Το OnePlus 3T εξαντλήθηκε στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ στις ΗΠΑ το μοντέλο με 128GB αποθηκευτικό χώρο δεν είναι πλέον διαθέσιμο, η έκδοση όμως με τα 64GB υπάρχει αρκεί κάποιος να μπορεί να αντέξει το βασανιστικό διάστημα των 4 εβδομάδων για να ξεκινήσει η αποστολή του. Η "χρυσή" έκδοση δεν είναι διαθέσιμη πουθενά.

Καλά καταλάβατε, αν θέλετε το OnePlus 3T και δεν το έχετε παραγγείλει ακόμα, τότε ή δεν θα μπορέσετε καν να ολοκληρώσετε την παραγγελία ή αν τελικά τα καταφέρετε θα το πάρετε στα χέρια σας από του χρόνου (2017)!

Ο co-Founder της OnePlus, Carl Pei εξήγησε μέσω twitter την κατάσταση αυτή, λέγοντας πως η ζήτηση για το OnePlus 3T ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη.


Το γεγονός αυτό είναι πραγματικά λυπηρό, αν αναλογιστεί κάποιος ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τη διαθεσιμότητα του OnePlus 3, απλά τότε η εταιρεία είχε υποστηρίξει μη επάρκεια των υλικών που χρειαζόντουσαν για την κατασκευή του τηλεφώνου, με αποτέλεσμα την αναστολή των πωλήσεων για το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του OnePlus 3.

Η εν λόγω αδυναμία της εταιρείας είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα, καθώς συμβαίνει μόλις μια - δύο μέρες πριν εγκαινιάσει την είσοδο του OnePlus 3T στην Ινδία, μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου. Θα ναι πραγματικά μια πρόκληση να δούμε αν η εταιρεία καταφέρει να ανταποκριθεί σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική αγορά.


Πάντως το OnePlus 3T παραμένει μια εξαιρετική επιλογή - value for money συσκευή, αρκεί να την παραγγείλει κάποιος αμέσως μετά την ανακοίνωση αυτής, όταν ακόμα οι χρόνοι παράδοσης παραμένουν σε λογικά επίπεδα.

Α.δ.

#OnePlus