Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η επιστροφή της NOKIA στην κατηγορία των smartphones γίνεται επίσημη


Σήμερα ακούστηκαν φήμες για δύο νέα κινητά τηλέφωνα της NOKIA, τα οποία μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους στις αρχές του 2017, ενώ τις φήμες αυτές κατά κάποιο τρόπο επισημοποίησε η Φιλανδική εταιρεία HMD, η οποία ανακοίνωσε την είσοδό της στην αγορά των smartphones χρησιμοποιώντας το όνομα της NOKIA.


Η συγκεκριμένη εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγή NOKIA - branded smartphones και tablets, τα οποία θα τρέχουν Android, ενώ η διάθεσή τους αναμένεται το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Η HMD δεν έχει δώσει περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το τι να περιμένουμε από τα smartphones που ετοιμάζει, όμως τονίζει το γεγονός ότι η προσπάθειά της επικεντρώνεται στην καινοτομία και την ποιότητα που θα χαρακτηρίζει αυτές τις συσκευές.

Σε μας τους καταναλωτές όλα τα παραπάνω ακούγονται όμορφα, αν και με βάση τις υπάρχουσες φήμες θα πρέπει να αναμένουμε μάλλον συσκευές mid-range και όχι high-end.

Βέβαια, λίγους μήνες πριν είχε κάνει την εμφάνισή της το μυστηριώδες Nokia 5320, με προδιαγραφές high-end συσκευών, οπότε ίσως η νέα γκάμα των NOKIA συσκευών τελικά περιλαμβάνει συκευές όλων των επιπέδων.

Η HMD χρησιμοποιώντας το brand της NOKIA σκοπεύει σε μια γρήγορη επέκταση στην αγορά των smartphones λόγω του αντίκτυπου που έχει ακόμα και σήμερα το παλιό, φιλανδικό brand.

Ακριβής ημερομηνίες δεν υπάρχουν ακόμα για τις συσκευές, αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να τις δούμε να αποκαλύπτονται στο MWC 2017, στα τέλη Φεβρουαρίου.

Α.δ.

#NOKIA

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π