Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το ZUK Edge έκανε την εμφάνισή του σε λευκό/χρυσό και τιμή 390$


Το νέο ZUK Edge αναμένεται ακόμα, αλλά χωρίς κανένα μυστικό πλέον κρυμμένο, ιδίως μετά την πιστοποίηση που πήρε από την TENAA πριν ένα μήνα περίπου και τις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο. Και ενώ οι δύο χρωματικοί συνδιασμοί είχαν επιβεβαιωθεί από τις φωτογραφίες αυτές, τώρα κυκλοφόρησε και μια καινούρια, υψηλής ανάλυσης, όπου το ZUK Edge εμφανίζεται στην έκδοση λευκό/χρυσό.


Πλέον είναι αρκετά ξεκάθαρο το σώμα του κινητού, καθώς και οι αναλογίες του, σε σχέση πάντα με τις προηγούμενες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει και δεν ήταν ιδιαίτερα καθαρές. Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι το Edge δεν σημαίνει και τόσο πολύ Edge (όπως το φανταζόμαστε λόγω Samsung), απλά η οθόνη θα είναι από γυαλί 2.5D.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του νέου ZUK Edge, η λίστα της TENAA ήταν αρκετά λεπτομερής, οπότε γνωρίζουμε ήδη για την 5.5'' Full HD οθόνη, τον επεξεργαστή που θα είναι ο Snapdragon 821, ενώ οι κάμερες είναι 13MP και 8MP για πίσω και μπροστά αντίστοιχα. Όσο για τη RAM η κινέζικη ρυθμιστική αρχή (TENAA) έκανε λόγω για 4GB, όμως αργότερα μια λίστα Antutu περιλάμβανε τη συγκεκριμένη συσκευή με 6GB RAM, οπότε πολύ πιθανό να υπάρξουν δύο εκδόσεις της συσκευής.

Η σημερινή διαρροή μας δίνει ένα στοιχείο επιπλέον και αυτό δεν είναι άλλο από την τιμή του ZUK Edge, η οποία θα είναι 2699CNY (390$), από τις πιο προσιτές τιμές για συσκευή με Snapdragon 821.

Τέλος, σχετικά με την ημερομηνία έναρξης διάθεσης του ZUK Edge, έχει επιβεβαιωθεί για την επόμενη εβδομάδα.

Α.δ.

#ZUK

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π