Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τι μπορεί να δούμε στο LG G6?


Ο Φεβρουάριος του 2017 αναμένεται καυτός. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο γιατί αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Galaxy S8 από τη Samsung, αλλά γιατί τον ίδιο μήνα η LG θα παρουσιάσει το διάδοχο του G5, το G6.


Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για συμπαγή κατασκευή χωρίς τη modular δυνατότητα που έχει το G5 για να δέχεται τους "φίλους" του. Αυτό είναι κάτι που ενδεχομένως να μην αρέσει σε εκείνους που ήταν οπαδοί μαις δεύτερης μπαταρίας, αλλά όλοι οι υπόλοιποι που δεν αντιμετώπισαν θετικά την συγκεκριμένη καινοτομία της LG, μάλλον θα πρέπει να νιώθουν κάποια ικανοποίηση.

Μια από τις πιο πρόσφατες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για το G6 είναι ότι θα χρησιμοποιηθεί αδιάβροχη κόλλα για την οθόνη, πράγμα το οποίο μπορεί να σημαίνει αδιάβροχη κατασκευή.

Εξάλλου η σειρά V της LG έχει ήδη κερδίσει στον τομέα της προστασίας από "ατυχήματα" με νερό και κραδασμούς από πτώση και αφού μάλιστα η σειρά Galaxy της Samsung ήδη διαθέτει πιστοποιήσεις για αντοχή σε νερό και σκόνη, λογικό είναι η LG να θέλει να φτάσει τον άμεσο ανταγωνιστή της.

Η LG έχει κυκλοφορήσει ήδη μια έκδοση, την V34, το οποίο είναι πλήρως αδιάβροχο, αν και απευθύνεται αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας, οπότε η τεχνογνωσία σε συνδιασμό με τα παραπάνω μάλλον επιβεβαιώνει τις φήμες.

Μια άλλη φήμη κάνει λόγο για ασύρματη φόρτιση καθώς και μια υπηρεσία που θα υποστηρίζει το LG G6 για πληρωμές μέσω κινητού. Επίσης λογικό μιας και η ανάγκη για τέτοιου είδους υπηρεσίες μέσω κινητού είναι συνεχώς αυξανόμενη.

Πολλά ενδιαφέροντα ακούγονται, οπότε ας ελπίσουμε οι φήμες να επαληθευτούν.

Α.δ.

#LG