Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το OnePlus 5 ceramic θα έρθει μέσα στο 2017 λόγω... γρουσουζιάς


Μπορεί η OnePlus να μας παρουσίασε πριν από λίγους μήνες το νέο 3T, αλλά απ` ότι φαίνεται ετοιμάζει ήδη το επόμενο... OnePlus 5 για το 2017. Ο λόγος αυτής της κίνησης είναι ότι μάλλον θα υπερπηδήσει το OnePlus 4, μιας και το 4 στην Κίνα θεωρείται γρουσούζικος αριθμός!


Πάντως, πέρα από τις δεισιδαιμονίες της Άπω Ανατολής, το OnePlus 5 θα έρθει με κεραμεικό περίβλημα, κατασκευασμένο από τους ίδιους ανθρώπους που έφτιαξαν το κέλυφος του Xiaomi Mi Mix, ενώ σαν υλικό δεν είναι κάτι εντελώς καινούριο μιας και μια περιορισμένη έκδοση του OnePlus X κυκλοφόρησε πέρισυ έχοντας σαν κύριο υλικό κατασκευής του σκελετού ζιργκόν με κεραμεικό φινίρισμα.

Επίσης μην ξεχνάτε πως η OnePlus είναι κάτω από την "ομπρέλα" της BBK Electronics, η οποία κατέχει επίσης τις Oppo και Vivo, η οποια (Vivo) μετά το V3 κυκλοφόρησε το V5, ακριβώς για τους ίδιους λόγους που προαναφέραμε. Οπότε η κίνηση της OnePlus μάλλον έχει μια... κινέζικη λογική.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του OnePlus 5, αναμένεται να έχει οθόνη AMOLED 5.5'' τεχνολογίας Quad HD, με Snapdragon 835, 6GB ram και η εμφάνισή του αναμένεται το 2ο τετράμηνο του 2017.

Α.δ.

#OnePlus