Αναζήτηση
  • SZ Team©

Θα έχει το Samsung Galaxy S8 στερεοφωνικά ηχεία της Harman?


Όσο πλησιάζει η στιγμή που θα ανακοινωθεί το Galaxy S8 τόσο πιο πολύ κυκλοφορούν φήμες για το πως θα είναι αυτό. Σε αυτό συντελεί και το γεγονός της αποτυχίας του Note 7, οπότε η Samsung βλέπει το S8 σαν μια ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ακούγεται έντονα ότι θα υπάρξουν δύο εκδοχές του S8, μια edge version με οθόνη 5.7''' και μια με bezel-less οθόνη 6.2''. Επίσης έχει ακουστεί πως το S8 δεν θα έχει dual camera (που φοριέται αρκετά πλέον), αλλά μια μονή με top χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Είναι λογικό η Samsung να θέλει να τραβήξει την προσοχή τόσο των Note φάνς όσο και των χρηστών της σειράς S, οπότε προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή στα χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα τη θυσία κάποιων από αυτά.


Όσο για τα ηχεία της συσκευής, τελευταίες φήμες θέλουν να είναι στερεοφωνικά και μάλιστα με την επωνυμία της Harman, την οποία απέκτησε πρόσφατα η Samsung έναντι 8 δις $, αν και η ίδια η εταιρεία δηλώνει ότι η τεχνολογία της Harman δεν θα χρησιμοποιηθεί σε συσκευές της πριν το 2018, οπότε η συγκεκριμένη φήμη ίσως και να είναι υπερβολική στη παρούσα φάση.

Αναμένοντας λοιπόν το Samsung S8 μέχρι τη επίσημη παρουσίασή του, τον Φεβρουάριο του 2017.

Α.δ.

#Samsung

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π