Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Vernee Mars θα είναι το πρώτο με Helio P10 επεξεργαστή που θα "φορέσει" Android 7.0 No


Οι αναβαθμίσεις του Android είναι σχεδόν πάντα μια συναρπαστική εμπειρία. Προστίθενται νέα χαρακτηριστικά, βελτιώνεται η εμπειρία του χρήστη. Γι` αυτό και τώρα τελευταία βλέπουμε μεγάλες προσπάθειες από εταιρείες - κολοσσούς στην αγορά των smartphones, όπως Samsung, LG, Sony να προσπαθούν διαρκώς, ώστε να νέο Android 7.0 Nougat να τρέχει απροβλημάτιστα στις συσκευές τους. Δεν είνσι όμως μόνο τα "μεγάλα" ονόματα του χώρου που έχουν διασφαλίσει ότι τα κινητά τους θα τρέχουν την καλύτερη έκδοση του Android.


Το Vernee Mars ανακοινώθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου και τα αρχικά μοντέλα θα ερχόντουσαν με Android 6.0. Εδώ όμως είναι το εντυπωσιακό. Σύμφωνα με την εταιρεία από 6 Δεκεμβρίου οι συσκευές της θα δέχονται αναβάθμιση σε 7.0. Nougat, κάτι το οποίο είναι πραγματικά αξιοζήλευτο για μια εταιρεία του μεγέθους της Vernee, να μπορεί δηλαδή, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αφομοιώσει το update του Android σε συνδιασμό με το γεγονός ότι θα είναι η πρώτη συσκευή με P10 Helio που θα τρέχει Nougat! Αυτό από μόνο του είναι αρκετά ενδιαφέρον, για να δούμε πως εκτελεί ο Helio P10 το 7.0 Nougat σε σχέση με έναν Mediateck ή Qualcomm επεξεργαστή.

Το Vernee Mars διαθέτει επίσης οθόνη Full HD 5.5'' με αναλογία οθόνης 81%, η κατασκευή του είναι από αλουμίνιο, έχει 4GB ram, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και αρκετά άλλα καλούδια.

Γενικά το Vernee Mars είναι μια συσκευή με αρκετά καλά χαρακτηριστικά και ακόμα καλύτερη τιμή (περίπου 249$).

Α.δ.