Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Galaxy S7 και S7 Edge διαθέσιμο σε νέα Pearl Black απόχρωση από 9 Δεκεμβρίου στη Ν. Κορεα


Σύμφωνα με πηγές από τη SamMobile, έρχεται μία νέα χρωματική παραλλαγή του Galaxy S7 και S7 Edge και μάλιστα αρκετά πιο σύντομα απ' ότι αρχικά αναμενόταν. Αν όλα οι πληροφορίες αυτές είναι αληθείς, τοτε ή νέα χρωματική επιλογή Pearl Black θα είναι διαθέσιμη από τις 9 Δεκεμβριου στη Ν. Κορεα.
Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής για την γυαλιστερή μαύρη έκδοση του S7 η νέα απόχρωση δεν διαφέρει ιδιαίτερα από την την Onyx Black έκδοση που ήδη κυκλοφορεί, ενώ μπορούμε να πούμε πως ή συσκευή φαίνεται αρκετά επίπεδη και χωρίς αντιθέσεις στο σχεδιασμό της. Ωστόσο παραμένει μία καλή απάντηση στο Jet Black της Apple για το iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Λογικό είναι ή ζήτηση για το νέο Pearl Black S7 να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, οπότε ή Samsung θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι θα μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα από την Apple το ζήτημα της διαθεσιμότητας, αν και είναι αρκετά δύσκολο κάποιος φαν της Apple να στραφεί προς το S7 μόνο και μόνο χάριν χρώματος.

Και βέβαια αν κάποιος δεν διαθέτει τεράστια υπομονή, τότε μπορεί να στραφεί σε άλλες Jet & Glossy Black επιλογές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Α.δ.

#Samsung