Αναζήτηση
  • SZ Team©

Μια γεύση από Samsung Galaxy A7 (2017)


Το νέο Galaxy A7 αναμένεται το 2017, με τα 7αρια να δίνουν πολλές ιδέες για το πως μπορεί να το προμοτάρει η Samsung. Πέρυσι το Δεκέμβριο, η Samsung παρουσίασε τα επερχόμενα μοντέλα της σειρά Α και σε συνδιασμό με τον πρόσφατο κατακλεισμό πιστοποιήσεων για το Galaxy A7, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν σε 1 - 2 βδομάδες, ένα χρόνο δηλαδή μετά την παρουσίαση το Α7 (2016).


Το Galaxy A7 αναμένεται με οθόνη Super AMOLED 5.7'', μεγαλύτερη δηλαδή από το Α7 του 2016 (5.5''). Πολύ πιθανό είναι το Α7 να έρθει με μπαταρία 3600mAh, ώστε να τροφοδοτεί επαρκώς τον Exynos 7880, ενώ η ram θα είναι 3GB και στις δύο εκδόσεις, 32GB/64GB, έχοντας όμως και υποδοχή για κάρτα μνήμης. Οι κάμερες του Α7 μπροστά και πίσω θα είναι με ανάλυση 16MP με την κύρια (πίσω) κάμερα να έχει διάφραγμα f/1.9.

Ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος και η θύρα USB-C θεωρούνται πλέον δεδομένα εν έτει 2017, αλλά το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Α7 εκτός από την υψηλής ανάλυσης μπροστινή κάμερα, θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η πιστοποίηση IP68 που θα έχει η συσκευή, η οποιά θα είναι και η πρώτη της Α-σειράς.

Και ποιός δεν θα ήθελε να δει το Α7 από τώρα. Με βάση την πρόσκληση που προορίζεται για το Ιράν, αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι οι αρκετές ομοιότητες με τον μεγαλύτερο (σε χαρακτηριστικά) "αδερφό" S7, οπότε αναμένουμε με αγωνία τα επίσημα αποκαλυπήρια.

Α.δ.

#Samsung