Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τα ZUK Z1 και Z2 Pro ετοιμάζονται να υποδεχτούν το Android 7.0 Nougat


Το Android είναι δημοφιλές, είναι η χαρά του χρήστη που θέλει να "παίζει" με τις ρυθμίσεις, είναι το λογισμικό που φοράνε κάποιες από τις καλύτερες και δυνατότερες συσκευές της αγοράς, αλλά στο κομμάτι των αναβαθμίσεων τα πράγματα δεν είναι και τόσο ιδανικά μιας και δεν είναι τόσο συχνές.

Ευτυχώς για τους κατόχους των ZUK Z1 και Z2 Pro, το Android 7.0 Nougat πλησιάζει.Η "μαμά" εταιρεία Lenovo ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα (μέσα στους επόμενους δύο μήνες) τα Z1 και Z2 Pro θα τρέχουν το αναβαθμισμένο Nougat, το οποίο περιλαμβάνει μια πληθώρα από συναρπαστικά χαρακτηριστικά.


H ZUK χρησιμοποιεί το ZUI OS, μια δική της έκδοση βασισμένη στο Android, όπως και πολλές άλλες εταιρείες, για παράδειγμα η Samsung το TouchWiz, η HTC το HTC`s Sense κ.α. Όπως επιβεβαιώνει η Lenovo, το νέο ZUI 2.5 θα είναι βασισμένο στο Android 7.0 και θα αφορά τις συγκεκριμένες δύο συσκευές.

Βέβαια, όταν μιλάμε για Android updates καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, οπότε οι ιδιοκτήτες των ZUK Z1 & Z2 Pro ας είναι λίγο επιφυλακτικοί.

Πάντως αυτό το νέο δεν παύει να είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη, η οποία έρχεται σε συνδιασμό με την σημερινή παρουσίαση του ZUK Edge (αργά το απόγευμα), το οποίο θα τρέχει Nougat.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Z1 θα είναι η πρώτη συσκευή με Sapdragon 801 που θα τρέξει Android 7.0 και με δεδομένο την παλαιότητα του επεξεργαστή θα είναι πράγματι ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταποκριθεί. Επίσης η τιμή του ZUK 2 Pro πρόσφατα μειώθηκε και πλέον πωλείται στην Κίνα στα 305$, μια τιμή καθόλου άσχημη για συσκευή με Snapdragon 820 και 6 GB ram.

Α.δ.

#ZUKZ2Pro #ZUK

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π