Αναζήτηση
  • SZ Team©

To Samsung Galaxy Note 7 "παροπλίζεται" στις 15 Δεκεμβρίου?


Τα νέα δεν είναι καλά για τους κατόχους του "εκρηκτικού" Samsung Galaxy Note 7, οι οποίοι δεν το έχουν αποχωριστεί ακόμα, περιμένοντας ένα θαύμα. Μια έκθεση που δημοσιεύτηκε σήμερα αναφέρει ότι η Samsung σκοπεύει να απενεργοποιήσει πλήρως στις ΗΠΑ τη δυνατότητα φόρτισης του Note 7 με ημερομηνία έναρξης την 15 Δεκεμβρίου. Να σας θυμίσουμε ότι με μια προηγούμενη ενημέρωση λογισμικού το Note 7 φόρτιζε μέχρι το 60% της μπαταρίας.


Επίσης σε άλλες χώρες, όπως Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, την ίδια ημέρα (15/12) θα σταματήσει η συνδεσιμότητα του Note 7 με τους παρόχους κινητής. Η εν λόγω ανακοίνωση έγινε από τος αρμόδιους φορείς της κάθε χώρας.

Το παραπάνω γεγονός δημοσιεύτηκε από έναν κάτοχο Galaxy Note 7, στον οποίο ήρθε η εξής ενημέρωση:

"Ως τις 15 Δεκεμβρίου η Samsung θα προβεί σε τροποποίηση λογισμικού, ώστε το Note 7 να μην έχει τη δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας του. Το τηλέφωνο δεν θα λειτουργεί πια".


Βέβαια τόσο η Samsung όσο και ο συγκεκριμένος πάροχος κινητής δεν επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητα του συγκεκριμένου μηνύματος.

Εν τω μεταξύ, η Samsung αναφέρει ότι το 85% των Galaxy Note 7 που πωλήθηκαν στις ΗΠΑ, έχουν επιστραφεί, ενώ στους κατόχους αυτών έχουν δοθεί κάποιες άλλες συσκευές. Προφανώς και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το ποσοστό αυτό μάλλον θα αυξηθεί και ίσως φτάσει κοντά στο 100%.

Α.δ.

#Samsung