Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φήμες πολύ καλές για να είναι αληθινές σχετικά με το HTC 11


Μπορεί το HTC 10 να μην έκανε τη μεγάλη διαφορά, κοιτώντας αυστηρά τα νούμερα πωλήσεων, δεν παύει όμως να ειναι μια συσκευή που εντυπωσίασε. Υπάρχουν όμως αρκετές ενδείξεις ότι το HTC 11 θα είναι το μεγάλο στοίχημα της εταιρείας μέσα στο 2017.


Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, το HTC 11 αναμένεται πολύ δυνατό από πλευράς χαρακτηριστικών, θα φοράει επεξεργαστή Snapdragon 835 (πολύ πιθανό το σενάριο αυτό) και θα έχει οθόνη 5.5'' με ανάλυση 2560 Χ 1440.

Αυτό όμως που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε είναι η φήμη ότι το HTC 11 θα μας έρθει με 8GB ram! και με αποθηκευτικό χώρο μέχρι και 256GB, ενώ η οθόνη αναμένεται να είναι bezel-free, σύμφωνα και με αυτά που έχουμε δει από τον ανταγωνισμό μέχρι στιγμής.

Όσο για τις κάμερες του HTC 11 ακούγεται για την πίσω - βασική κάμερα διπλός φακός με ανάλυση 12Mp, ενώ για την μπροστινή κάμερα ανάλυση 8Mp, ενώ η μπαταρία θα φτάνει το εντυπωσιακό 3700mAh.

Αν όλα τα παραπάνω επαληθευτούν τότε το HTC 11 θα γίνει αυτομάτως μια υπολογίσιμη δύναμη και αν η τιμή του κυμανθεί σε φυσιολογικά πλαίσια, τότε η επιτυχία του είναι δεδομένη.

Μένει να δούμε τι πραγματικά θα ισχύσει απ` όλα τα παραπάνω κατά την παρουσίαση της συσκευής, κάτι το οποίο αναμένεται οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου του 2017.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π