Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Huawei Mate 9 έρχεται στις ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου


Χτες μέσω του twitter λογαριασμού του, ο Evan Blass ανέφερε ότι το Huawei Mate 9 θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του στις ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή κυκλοφορεί σχεδόν 2 μήνες μετά την επίσημη παρουσίασή της, στις 3 Νοεμβρίου.


Το Mate 9 έχει οθόνη 5.9'' LCD με ανάλυση 1080 Χ 1920, φοράει επεξεργαστή Kirin 960 οκταπύρηνο και χρονισμένο στα 2.4GHz, διαθέτει 4GB ram, ενώ για τον αποθηκευτικό χώρο οι επιλογές θα είναι δύο, 64GB και 128GB, ενώ υπάρχει και επιλογή για αύξηση αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας microSD στα 256GB.

Η πίσω, βασική διπλή κάμερα, φέρει το brand της Leica και είναι ανάλυσης 12Mp και 20Mp αντίστοιχα. Η μπροστινή selfie κάμερα είναι ανάλυσης 8Mp, ενώ η μπαταρία της συσκευής είναι 4000mAh. Επίσης στο Mate 9 θα δούμέ σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η συσκευή έρχεται με προεγκατεστημένο το Android 7.0.

Οι πωλήσεις του Mate 9 θα αρχίσουν στις ΗΠΑ το πρωί της 6ης Ιανουαρίου, ημέρα έναρξης και του CES στο Λας Βέγκας.

Βέβαια πολλοί θα αναρωτηθούν προς τι τόσος ενθουσιασμός για την διαθεσιμότητα της συσκευής, όταν μπορεί κάποιος να αποκτήσει ήδη το Mate 9 και χωρίς να περιμένει μεχρι την 6η Ιανουαρίου, από το Amazon (799$ για την έκδοση με τα 64GB και 899$ για την έκδοση με τα 128GB)? Προφανώς κάποιοι πάροχοι κινητής στις ΗΠΑ θα θελήσουν να προσφέρουν το Mate 9 στους συνδρομητές τους σε συνδιασμό με τον ντόρο που θα προκληθεί για τη συγκεκριμένη συσκευή λόγω CES.

Πάντως, η Huawei κατατάσσεται πλέον στους 3 μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphone στον κόσμο, τρίτη στη σειρά μετά την Samsung και την Apple, τους οποίους φιλοδοξεί να ξεπεράσει στα επόμενα 5 χρόνια, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της. Αυτός είναι και ένας λόγος που η Huawei προσπαθεί να προσεγγίσει τους παρόχους κινητής στις ΗΠΑ, προκειμένου να μπορέσει να προωθεί και μέσω αυτού του καναλιού πωλήσεων τις συσκευές της και να αυξήσει κατα αυτό τον τρόπο τις πωλήσεις της.

Α.δ.

#Huawei