Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Gionee P7 αποκαλύπτεται με οθόνη 5΄΄ ανάλυσης HD


Ο κινέζος κατασκευαστής Gionee το τελευταίο διάστημα έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη σειρά P αν και πρόσφατα προχώρησε σε μια ομολογουμένως παράξενη κίνηση. Τον περασμένο μήνα έγινε η επίσημη παρουσίαση του Gionee P7 Max και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι πωλήσεις της συσκευής στην Ινδία. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το νέο μέλος της σειράς P έιναι προ των πυλών. Μιλάμε για το P7, το οποίο είναι έτοιμο να ΄"ριχτεί" στην αγορά.


Προφανώς η έλλειψη του Max από την ονομασία σημαίνει μικρότερη οθόνη και όντως έτσι είναι. Το P7 έχει οθόνη 5΄΄ HD με μια επίστρωση Soda Lime, μια λιγότερο δημοφιλής εναλλακτική αντί του Gorilla Glass.

Στο εσωτερικό του, το Gionee P7 φοράει τετραπύρηνο επεξεργαστή άγνωστης προς το παρόν, προέλευσης, έχει 2GB ram και 16GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα αύξησης ως και 256GB μέσω microSD. Η βασική - πίσω κάμερα είναι ανάλυσης 8Mp με Led Flash, ενώ η μπροστινή είναι 5Mp. Η μπαταρία του P7 είναι 2300mAh, ενώ η συσκευή έρχεται με εγκατεστημένο το Amigo 3.2, το οποίο βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow.

Το P7 διατίθεται ήδη προς πώληση στην Ινδία και είναι διαθέσιμο σε χρώματα White, Latte Gold ή Gray. Η τιμή του είναι περίπου στα 150$ και θεωρείται υψηλή δεδομένου ότι με οθόνη ανάλυσης HD υπάρχουν σαφώς και οικονομικότερες επιλογές.

Α.δ.

#Gionee