Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Oppo R9s σε κόκκινο χρώμα θα μπορούσε να είναι το εισιτήριο της εταιρείας στην αγορά των ΗΠΑ?


Η γνωστή πλέον σε όλους μας OPPO όπως και κάθε άλλη κινέζικη εταιρεία κατασκευής smartphones, εστιάζει την προσοχή της κυρίως στους καταναλωτές στην Ασία. Όμως το τελευταίο διάστημα αρκετές από αυτές τις εταιρείες, έτσι και η OPPO, στρέφουν την προσοχή τους στην προσοδοφόρα αγορά των ΗΠΑ, με κάποιες φήμες να λένε πως το ντεπούτο της OPPO θα γίνει μέσα στις επόμενες βδομάδες.


Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το Oppo R9s σε ένα έντονο κόκκινο χρώμα και πληροφορίες λένε πως πολύ πιθανό το συγκεκριμένο μοντέλο να αποτελέσει το εισιτήριο της OPPO για τη συγκεκριμένη, εκτός Ασίας, αγορά.

Πάντα διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας, οι φήμες θέλουν τη συγκεκριμένη κόκκινη version του Oppo R9s να διατίθεται για τους Κινέζους προς το τέλος του έτους.

Και βέβαια τέτοιου είδους εξελίξεις μόνο καλό μπορεί να κάνουν σε εμάς τους καταναλωτές, όταν εταιρείες που δεν έχουν το μέγεθος όπως η Apple και η Samsung, εισβάλλουν σε αγορές που η κυριαρχία των κολοσσών είναι αδιαμφισβήτητη. Συσκευές με high-end προδιαγραφές και αρκετά μικρότερο κόστος απόκτησής τους είναι ο πονοκέφαλος των "μεγάλων" εταιρειών, κυρίως σε περιοχές του Δυτικού κόσμου, όπως η Ευρώπη, όπου οι καταναλωτές έχουν συνηθίσει να πληρώνουν ακριβα μια "καλή" συσκευή.

Και το Oppo R9s είναι μια τέτοια συσκευή. Διαθέτει οθόνη 5.5'' Full HD τεχνολογίας AMOLED, φοράει Snapdragon 625, έχει 4GB ram και η τιμή αυτής γύρω στα 400$. Τα χαρακτηριστικά της μπορεί να μην τα καλύτερα που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε μια συσκευή σήμερα, αλλά ο συνδιασμός με την τιμή κάνει την εν λόγω συσκευή ένα δυνατό αντίπαλο.

Α.δ.

#Oppo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π