Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Gionee M2017 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Δεκεμβρίου


Τον περασμένο μήνα το Gionee M2017 έλαβε την πιστοποίηση TEENAA, μια διαδικασία από την οποία διέρρευσαν πολλές πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο smartphone της εταιρείας. Την προηγούμενη βδομάδα η Gionee έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για το M2017, ενώ σήμερα είδε το φώς της δημοσιότητας και ένα δεύτερο teaser.


Αν και οι δύο φωτογραφίες μοιάζουν σχεδόν εξολοκλήρου, στην σημερινή υπάρχει μια σημαντική διαφορά, η ανακοίνωση της ημερομηνίας της επίσημης παρουσίασης του Μ2017. Το Gionee M2017 θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση, η οποιά θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου.

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το Μ2017 θα διαθέτει ξεχωριστό σχεδιασμό. Θα έχει οθόνη 5.7'' QHD, dual camera με 12Mp και 13Mp στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ μπροστά θα έχει κάμερα ανάλυσης 8Mp. Θα φοράει επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.9Ghz (χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε την προέλευση αυτού), θα έχει 6GB ram, ενώ η μπαταρία του Μ2017 θα είναι 7000mAh! Γι` αυτό και το αυξημένο βάρος της συσκευής που θα είναι 230g.

Το Μ2017 θα έρθει με προεγκατεστημένο Android 6.0.1 Marshmallow και θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες τόσο για την τιμή του όσο και για την διαθεσιμότητα, οπότε ένα μέρος του μυστηρίου παραμένει ακόμα άλυτο.

Α.δ.

#Gionee

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π