Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το iOS 10.2 είναι πλέον διαθέσιμο


Την 1η Νοεμβρίου η Apple ξεκίνησε τις δοκιμές για την beta έκδοση του iOS 10.2 και σε διάστημα λίγο παραπάνω του ενός μήνα η τελική έκδοση του iOS 10.2 είναι πλέον έτοιμη και διαθέσιμη για όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές της εταιρείας. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει και μέσω iTunes, οπότε όποιος προβεί στην αναβάθμιση μπορεί να μας ενημερώσει για εντυπώσεις.


Το iOS 10.2 εισάγει περισσότερα από 100 νέα emoji και νέες ταπετσαρίες καθώς και κάποια screen effects στην εφαρμογή του iMessage. Σηματοδοτεί επίσης το ντεμπούτο του νέου TV app της Apple (προς το παρόν μόνο για ΗΠΑ), το οποίο αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους χρήστες να μπορούν να εντοπίζουν αυτά που θέλουν και να το παρακολουθήσουν πιο εύκολα, ενώ υπάρχει καλύτερη διαχείριση σε υλικό το οποίο έχει αγοράσει κάποιος χρήστης, όπως για παράδειγμα μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή. Η λειτουργία SOS θα επικοινωνεί με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και θα ενεργοποιείται με το πάτημα του power button 5 φορές, ενώ η εφαρμογή της μουσικής αποκτά μεγαλύτερα κουμπιά για τις λειτουργίες Shuffle και Repeat.

Επίσης, τα camera settings διατηρούνται όταν κάποιος επανεκκινήσει την εφαρμογή, ενώ έχουν προστεθεί widgets για τα videos καθώς και ενιαία υποστήριξη sign-on για τους συνδρομητές καλωδιακών υπηρεσιών στις ΗΠΑ. Οι Live Photos έχουν βελτιωθεί αισθητά, ενώ στην εφαρμογή News μπορεί κάποιος να αποθηκεύσει πλέον ένα άρθρο, το οποίο μπορεί να το διαβάσει κάποια στιγμή αργότερα. Επίσης μπορεί κάποιος να σύρει προς τα αριστερά ή να πατήσει Next Story καθώς διαβάζει, ώστε να πάει σε επόμενη είδηση.

Αναμένουμε λοιπόν εντυπώσεις...

Α.δ.

#Apple