Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Samsung Galaxy C9 Pro εμφανίστηκε σε μαύρο χρώμα και ετοιμάζεται για διεθνείς πωλήσεις


Αρκετός ντόρος γίνεται σχετικά με τη σειρά C της Samsung και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για συσκευές με μεταλλική κατασκευή, οθόνες Super AMOLED και επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon. Ευτυχώς για εμάς, η Samsung ανέτρεψε την αρχική της απόφαση για διάθεση της συγκεκριμένης σειράς μόνο στην Κίνα. Και μάλιστα αυτή η απόφαση έρχεται την καλύτερη δυνατή στιγμή, τώρα που το αναβαθμισμένο Galaxy C9 Pro βρίσκεται ήδη επίσημα στην αγορά της Κίνας.


Μιλάμε δηλαδή για μια διεθνή προώθηση της συγκεκριμένης συσκευής. Και μάλιστα κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες μια φωτογραφία του C9 Pro σε μαύρο χρώμα. Αντίστοιχη φωτογραφία είχαμε δει και τον περασμένο μήνα, αλλά πολύ πιο σκοτεινή.

Στην πιο πρόσφατη είναι ευδιάκριτες αρκετές λεπτομέρειες του C9 Pro, όπως το glossy φινίρισμα που φαίνεται να έχει, ενώ οι γραμμές - κεραίες εμφανίζονται στο πάνω και κάτω μέρος της πλάτης της συσκευής. Σαφώς, το μαύρο χρώμα κάνει αυτές τις γραμμές να είναι περισσότερο διακριτικές.

Έκτος του μαύρου χρώματος αναμένονται δύο αποχρώσεις ακόμα, το Gold και το Rose Gold.

Σε μια γρήγορη περίληψη των χαρακτηριστικών του Galaxy C9 Pro σας θυμίζουμε ότι έρχεται με οθόνη 6'' Super AMOLED Full HD, φοράει Snapdragon 653, έχει 6GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης.

Η πίσω κάμερα θα είναι με 16Mp ανάλυση και f/1.9, ενώ η μπροστινή θα είναι επίσης 16Mp. Η συσκευή τρέχει Android 6.0 Marshmallow και τροφοδοτείται από μπαταρία 4000mAh.

Α.δ.

#Samsung