Αναζήτηση
  • SZ Team©

Περιμένοντας το Samsung Galaxy A7 (2017)...


Το Samsung Galaxy A7 αναμένεται να προσελκύσει αρκετά το ενδιαφέρον των καταναλωτών μέσα στο 2017, σύμφωνα πάντα με τα χαρακτηριστικά τα οποία φημολογείται ότι θα διαθέτει. Συγκεκριμένα, θα έχει οθόνη 5.7'' Full HD Super AMOLED, επεξεργαστή Exynos 7880, 3GB ram και αποθηκευτικό χώρο 32GB/64GB, επεκτάσιμος και στις δύο περιπτώσεις, ενώ η μπαταρία αναμένεται να είναι 3500mAh ή 3600mAh, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρούν.


Τόσο η μπροστινή κάμερα όσο και η πίσω θα έχουν ανάλυση 16Mp, αλλά η πίσω θα έχει διάφραγμα f/1.9.

Το σημαντικότερο όμως (ακόμα και από την υψηλής ανάλυσης selfie - camera που θα διαθέτει) στοιχείο για το A7 είναι η πιστοποίηση IP68 την οποία έχει πάρει και θα είναι η πρώτη συσκευή της σειράς Α που θα έχει αυτό το χαρακτηριστικό.

Σε επιβεβαίωση όλων των προαναφερόμενων κυκλοφόρησε ένας πίνακας (βλ. παρακάτω), ο οποίος απεικονίζει τα τελικά χαρακτηριστικά του Galaxy A7 (2017), στα οποία συγκαταλέγεται η μπροστινή 16αρα selfie camera, καμπυλωτό γυαλί στην πλάτη της συσκευής καθώς και ανθεκτικότητα στο νερό.


Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κυκλοφορήσει το Galaxy A7 (2017) ώστε να μπορέσουμε να χαρούμε όλα τα παραπάνω καλούδια που θα μας προσφέρει.

Α.δ.

#Samsung

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π