Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Alcatel Idol 4S έρχεται Ευρώπη


Η Ευρώπη παραμένει το τελευταίο "άνδρο" των Windows Phones, μιας κατέχει ακόμα ένα αξιοπρεπές μερίδιο της αγοράς, το οποίο φαίνεται να μην πέφτει κάτω από το οριακό 1%! Ωστόσο η Alcatel πήρε την απόφαση να προωθήσει το νέο Idol 4S στις ΗΠΑ, σε μια αγορά όπου το Android και το iOS μονοπωλούν ουσιαστικά το ενδιαφέρον.


Η καλή είδηση για τους Windows οπαδούς είναι ότι το Idol 4S θα είναι διαθέσιμο και σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, μια εκ των οποίων θα είναι και η Γαλλία.

Πάντως το Idol 4S κατατάσσεται στις high-end συσκευές, αφού τρέχει μια version των Windows 10, φοράει Snapdragon 820, διαθέτει 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμος μέσω microSD ως και 256GB.

Επίσημη ανακοίνωση για την τιμή του δεν υπάρχει ακόμα, αν και η T-Mobile ξεκίνησε τη διάθεση του Idol 4S με τιμή 470$, ενώ η συσκευή έρχεται με ακουστικό VR δωρεάν στη συσκευασία.

Η οθόνη του είναι αξιοπρεπής, 5.5'' Full HD, η οποία διαθέτει Asahi Glass Dragontrail για επιπλέον προστασία.

Στο πίσω μέρος της συσκευής θα συναντήσουμε την εντυπωσιακή κάμερα με ανάλυση 21Mp με Dual Led Flash και PDAF (phase detection autofocus), η οποία έχει τη δυνατότητα εγγραφής video σε 4K ανάλυση, ενώ στο μπροστινό μέρος η selfie-camera είναι ανάλυσης 8Mp.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π