Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Bluboo Dual έρχεται να επιβεβαιώσει τον ορισμό της value for money συσκευής


Η Bluboo ανήκει σε εκείνη την κατηγορία κατασκευαστών smartphones, που οι συσκευές τους χαρακτηρίζονται value for money. Και το νέο επίτευγμα της Bluboo είναι το Bluboo Dual, το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει τον ορισμό της value for money συσκευής.


Μην σας μπερδεύει το Dual στην ονομασία, δεν έχει να κάνει με τη δυνατότητα της συσκευής να δέχεται 2 κάρτες SIM, απλά υποδηλώνει τη διπλή κάμερα που διαθέτει στο πίσω μέρος, σύμφωνα με την τάση της αγοράς τον τελευταίο καιρό.

Οι δύο αισθητήρες αποσκοπούν στην μεγαλύτερη συλλογή φωτός και κατ` επέκταση στο πιο ακριβές και πιο αξιόπιστο βάθος πεδίου, κυρίως σε φωτογραφίες πορτραίτου και κοντινής λήψης. Το Bluboo Dual διαθέτει κάμερα με ανάλυση 13Mp Sony, η οποία πλαισιώνεται από μια δεύτερη κάμερα ανάλυσης 2Mp, για πιο ακριβές βάθος στην αναπαράσταση πεδίου. Το σετ των δύο αυτών φακών επιτρέπει επίσης να τραβήξει κάποιος την φωτογραφία πρώτα και στη συνέχεια να κάνει focus σε κάποιες ιδιαίτερες οπτικές γωνίες της φωτογραφίας αυτής. Επίσης η συσκευή διαθέτει μπροστά και μια selfie-camera ανάλυσης 8Mp.

Σίγουρα οι φωτογραφικές ικανότητες του Bluboo Dual είναι αρκετός λόγος για να την αγοράσει κάποιος, δεν είναι όμως και ο μοναδικός. Η κατασκευή είναι από αλουμίνιο και οι χρωματικές επιλογές είναι Black, Gold και Rose Gold. Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι ο πολύ γρήγορος σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και η υπερευαισθησία της οθόνης, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος ακόμα και φορώντας γάντια ή ακόμα και αν η οθόνη έχει βραχεί.

Διαθέτει οθόνη 5.5 Sharp LCD Full HD και είναι πολύ λεπτό για τον μέσο όρο της κατηγορίας. Μέσα του κρύβει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek, διαθέτει 2GB ram και 16GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο μέσω microSD. Η μπαταρία είναι 3000mAh. ενώ διαθέτει και δυνατότητα για OTG USB.

Η συσκευή τρέχει Android 6.0 Marshmallow, ενώ η τιμή προπώλησης του Bluboo Dual είναι στα 115$ και θα φτάσει στα 120$ - 130$. Όποιος ενδιαφέρεται λοιπόν ας τρέξει, δεδομένου ότι η προπώληση του Dual διαρκεί μέχρι και 18 Δεκεμβρίου.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π