Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Samsung Galaxy C9 Pro κυκλοφόρησε σε Black και αρέσει


Για όλους εκείνους που ψάχνουν ένα phablet με το οποίο θα καλύψουν το κενό που άφησε πίσω του το Note 7, το S7 Edge είναι μια επιλογή. Ωστόσο, αν πραγματικά δεν τους νοιάζει και τόσο να θυσιάσουν κάποια χαρακτηριστικά όπως η κυρτότητα της οθόνης ή τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Note 7, τότε το Galaxy C9 Pro είναι η αμέσως επόμενη επιλογή.


Μετά από πολλές φωτογραφίες του C9 Pro που είχαν κυκλοφορήσει, ο κορεάτικος κολοσσός κυκλοφόρησε τελικά επίσημα την black έκδοση, η οποία κάνει την συσκευή ακόμα πιο ελκυστική.

Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του C9 Pro εκτός από το νέο φινίρισμα, αλλά ούτε και στο εσωτερικό του. Όμως η Samsung ξέρει καλά τι κάνει. Γνωρίζοντας ότι οι άλλες 2 χρωματικές επιλογές είναι το Gold και το Rose Gold, με την black έκδοση το ενδιαφέρον των καταναλωτών θα εκτοξευθεί, όπως ακριβώς συνέβη και με την νέα Black Pearl απόχρωση του Galaxy S7.

Βέβαια το συγκεκριμένο χρώμα είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στη Κορέα και με άγνωστο το αν και πότε θα διατεθεί στη διεθνή αγορά.

Κάνοντας μια γρήγορη περίληψη των χαρακτηριστικών του Samsung Galaxy C9 Pro, θυμίζουμε την οθόνη 6'' Full HD Super AMOLED που διαθέτει, τον επεξεργαστή Snapdragon 653 που φοράει, τα 6GB ram και τον αποθηκευτικό χώρο με 64GB που διαθέτει. Η κύρια κάμερα είναι 16Mp με f/1.9 και η μπροστινή selfie-camera επίσης με 16Mp ανάλυση!

Είναι dual SIM, η μπαταρία είναι 4000mAh και τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Α.δ.

#Samsung