Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Xiaomi στο τελικό στάδιο για το update του Android 7.0 για ορισμένες συσκευές


Πολλές φορές περιμένοντας μια αναβάθμιση του Android ο χρόνος αναμονής μπορεί να είναι αρκετά εκνευριστικός. Και όταν η πολυπόθητη αναβάθμιση είναι έτοιμη σειρά παίρνουν οι κατασκευαστές κινητών, όπου ο καθένας κάνει τις δικές του τροποποιήσεις, με αποτέλεσμα το τελικό update να κάνει από αρκετούς μήνες ως και ολόκληρο χρόνο μέχρι να φτάσει στον τελικό χρήστη.

Έτσι και με το Android 7.0 Nougat, που μπορεί να είναι διαθέσιμο εδώ και 4 μήνες, αλλά πολλοί είναι αυτοί που ακόμα περιμένουν.

Η Xiaomi είναι μια εταιρεία που υστερεί στον τομέα των αναβαθμίσεων έναντι του ανταγωνισμού, όμως κάποιες φήμες μέσα από την εταιρεία μας αφήνουν μια περιορισμένη αισιοδοξία όσο αφορά το θέμα του Android 7.0 στις συσκευές της.


Σύμφωνα με υπάλληλο της εταιρείας, οι δοκιμές σε beta εκδόσεις του MIUI (το λογισμικό της Xiaomi βασισμένο στο Android) είναι σε πλήρη εξέλιξη. Συγκεκριμένα οι συσκευές Mi 4c, Mi 4s και Mi Note θα είναι οι πρώτες που θα πάρουν την τελική αναβάθμιση. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με νεότερες συσκευές όπως το Mi Note 2, Mi 5S Plus και το Mi Mix για το πότε θα αναβαθμιστούν σε Android 7.0

Πάντως η αναβάθμιση αναμένεται την περίοδο Δεκεμβρίου - Ιανουαρίου, ελπίζοντας να μην υπάρξει κάποια καθυστέρηση.

Α.δ.

#Xiaomi

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π