Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ένας νέου τύπου αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων από την Synaptics έτοιμος για μαζική παραγωγή


Μια εταιρεία που ασχολείται με βιομετρικά στοιχεία και έχει την έδρα της στη Silicon Valley υποστηρίζει ότι έχει αναπτύξει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από γυαλί, με αποτέλεσμα οι εταιρείες κατασκευής smartphones να μην χρειάζεται να τοποθετούν επιπλέον κουμπί, ώστε να ενσωματώσουν τον αισθητήρα αυτό.


Ο ασθητήρας Synaptics FS9100 μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από 1 χιλιοστό του γυαλιού και να παρέχει ακριβείς μετρήσεις δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε η τοποθέτησή του κάτω από μια οθόνη γίνεται σχετικά εύκολα.

Μέχρι σήμερα οι περισσότεροι αισθητήρες κάθονται πάνω στο γυαλί της οθόνης, όπου υπάρχει μια συγκεκρμένη εγκοπή για να τοποθετηθούν, όπως για παράδειγμα στο iPhone 7 και στο Samsung Galaxy S7.

Αν τελικά εφαρμοστεί αυτή η καινοτομία, τότε θα μειωθεί και το ποσοστό σπατάλης του γυαλιού που σπάει ή απλά χαράσσεται κατά τη διάρκει της παραγωγής, όταν πρέπει να κοπεί σε συγκεκριμένο σημείο για να τοποθετηθεί ο αισθητήρας.

Η Synaptics ήδη έχει παρουσιάσει το συγκεκριμένο αισθητήρα σε μεγάλους κατασκευαστές smartphones και ουσιαστικά περιμένει την έγκριση ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει την μαζική παραγωγη αυτού το συντομότερο δυνατό, ακόμα και μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2017.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π