Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η αντεπίθεση της NOKIA ξεκινάει το 2017 με δύο δυνατά smartphones


Η NOKIA ετοιμάζεται για δυναμικό come back στην κατηγορία των smartphones και λογικό είναι αυτό το νέο να προκαλεί ενθουσιασμό.

Η FIH, θυγατρική της Foxconn, έχει αποκτήσει όλες τις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της NOKIA και έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή smartphones σε αυτά. Μέχρι στιγμής τα NOKIA 150 και 150 Dual Sim έχουν κάνει το ντεπούτο τους. Επίσης, σε παλιότερο άρθρο σας είχαμε ενημερώσει για την HMD, η εταιρεία που ανέλαβε να φτιάχνει NOKIA-branded smartphones για τα επόμενα 10 χρόνια, αρχής γενομένης από το 2017, όπου θα παρουσιάσει το πρώτο smartphone με τα νέα δεδομένα.

Φήμες υπάρχουν αρκετές, αλλά σήμερα βγήκε στο φώς της δημοσιότητας φωτογραφία από το πρώτο flagship της εταιρείας που θα παρουσιαστεί στο MWC τον επόμενο χρόνο. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο φοράει Snapdragon 835, έχει 6 GB ram και η κάμερα είναι με φακό ZEISS και ανάλυση 23Mp, ενώ φαίνεται να είναι εξ`ολοκλήρου μεταλλική κατασκευή.


Επίσης, σύμφωνα με τις φήμες, ίσως η Google συνεργαστεί στην κατασκευή της συγκεκριμένης συσκευής, τροφοδοτώντας την με Android λογισμικό.

Το NOKIA C1 είναι ένα ακόμα smartphone το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στο MWC. Φοράει επίσης Snapdragon 835, αλλά έχει "μόνο" 4GB ram. Το πιο ενδιαφέρον σημείο της συγκεκριμένης συσκευής είναι η διπλή κάμερα με ανάλυση 16Mp/12Mp και τριπλό! Led Flash, κόκκινο laser που εξυπηρετεί την autofocus λειτουργία καθώς και φλάς Xenon. Σας ακούγεται τέλειο? Και εμάς το ίδιο.


Οι φήμες για το C1 λένε ότι θα έχει μπαταρία 3210mAh, ενώ οι επιλογές για αποθηκευτικό χώρο θα είναι 32, 64 και 128GB και θα τρέχει επίσης Android.


Ο σχεδιασμός του C1 φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικός και σίγουρα, αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ξεφεύγει αρκετά από τα πρότυπα που έχουμε συνηθίσει το τελευταίο καιρό.


Αν λοιπόν, όλα τα παραπάνω αληθεύουν, τότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου που θα πραγματοποιηθεί το MWC, αλλά μέχρι τότε, όπως σας συμβουλεύουμε πάντα, ας κρατάμε μικρό καλάθι.

Α.δ.

#NOKIA