Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Galaxy S7 Edge σε Blue Coral διαθέσιμο στο Amazon και τιμή 620$


Το Note 7 ήταν σίγουρα μια από τις πιο άτυχες στιγμές στην ιστορία της Samsung. Η εταιρεία όμως όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά αποφάσισε να δώσει ώθηση σε άλλο ένα flagship, το Samsung Galaxy S7 Edge. Συγκεκριμένα η Samsung διάθεσε μια επιπλέον χρωματική απόχρωση για το συγκεκριμένο μοντέλο, το άκρως εντυπωσιακό Blue Coral.


Η ανακοίνωση έγινε κάπου στα τέλη Οκτωβρίου και αφορούσε την αγορά των ΗΠΑ και μόνο μέσω των παρόχων κινητής (AT&T, Sprint, T-Mobile και Verizon). Τα νέα ήταν πολύ καλά για όλους εκείνουν που είχαν συμβόλαια με τις συγκεκριμένες εταιρείες, τι γίνεται όμως με όλους τους υπόλοιπους?

Πλέον μπορεί κάποιος να αποκτήσει το Galaxy S7 Edge Blue Coral ξεκλείδωτο από το Amazon. Με την έννοια "ξεκλείδωτο" σημαίνει ότι είναι μια international version του κινητού, το οποίο μπορεί να μην δουλεύει με όλους τους παρόχους κινητής στισ ΗΠΑ, αλλά σίγουρα θα λειτουργεί σε οποιοδήποτε GSM-based δίκτυο κινητής.

Και η τιμή του? 619.99$ μόνο... Σίγουρα δεν το λες φτηνό, αλλά η τιμή του είναι πάνω κάτω η ίδια με αυτή που μπορούσε να το αποκτήσει κάποιος μέσω καποιου παρόχου κινητής στις ΗΠΑ.

Η ημερομηνία αποστολής των παραγγελιών έχει οριστεί για το διάστημα 21 - 28 Δεκεμβρίου, οπότε όσοι πιστοί και λάτρεις του Galaxy S7 Edge σπεύσατε...

Α.δ.