Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Xiaomi ετοιμάζει μικρό "γίγαντα" σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτη πληροφορία


Πριν καιρό όταν κάποιος ήθελε μικρό smartphone, αλλά με χαρακτηριστικά flagship, οι επιλογές ήταν πολύ περιορισμένες, βασικά μόνο μια, το Sony Compact. Η εταιρεία όμως μέσα στο 2016 για κάποιο λόγο δεν ασχολήθηκε με την συγκεκριμένη κατηγορία με αποτέλεσμα το Xperia X Compact να είναι απλά μια mid-range συσκευή. Για τους λάτρεις όμως των μικρών "γιγάντων" η Xiaomi ίσως ετοιμάζει κάτι.


Από την Κίνα μας έρχεται η είδηση ότι η Xiaomi ετοιμάζει το Mi S, χωρίς όμως περισσότερες λετπομέρειες και χωρίς η είδηση αυτή να έχει εξακριβωθεί.

Αν λοιπόν δεχτούμε την είδηση σαν αληθή, τότε το Mi S θα διαθέτει οθόνη 4.6'' Full HD με 2.5D γυαλί, θα φοράει Snapdragon 821, θα έχει 4GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η κύρια κάμερα θα είναι ανάλυσης 12Mp με αισθητήρα IMX378 της Sony και διάφραγμα f/2.0 με face detection autofocus, δυνατότητα λήψης 4K video και dual - LED flash, ενώ η μπροστινή κάμερα θα είναι ανάλυσης 4Mp με f/2.0 και θα έχει τη δυνατότητα λήψης video μέχρι 1080p.

Η μπαταρία του Xiaomi Mi S θα είναι 2600mAh και θα υποστηρίζει Quick Charge 3.0 μέσω θύρας USB Type-C, ενώ δεν θα λείπει και θύρα για ακουστικά 3.5χλ. Το βάρος του θα είναι 138γρ, ενώ θα διαθέτει και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο Home Button στην μπροστά πλευρά της συσκευής.

Λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή του Mi S αλλά και για το πότε αυτό θα είναι διαθέσιμο ακόμα δεν γνωρίζουμε και διατηρώντας πάντα ις επιφυλάξεις μας για την αυθεντικότητα της είδησης, θα περιμένουμε νεώτερες αναφορές για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Α.δ.

#Xiaomi