Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Huawei ετοιμάζει αρκετές αλλαγές για το P10


Το επόμενο flagship της Huawei θα είναι εκτός απροόπτου, το P10, το οποίο θα παρουσιαστεί κάπου μέσα στην άνοιξη, όπως έγινε και με το P9. Οι κινέζοι πάντως εργάζονται ήδη πυρετωδώς, προκειμένου να κάνουν αρκετές αλλαγές στο P10.


Φήμες θέλουν την Huawei να εξοπλίζει το P10 με οθόνη dual-edge curved, κάτι που έχει κάνει ήδη με το Mate 9 (έκδοση Porsche design), ενώ η ασύρματη φόρτιση ίσως αποτελέσει χαρακτηριστικό της συσκευής.

Μια άλλη αλλαγή που σκέφτεται η Huawei είναι η μεταφορά του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων από την πλάτη της συσκευής στο μπροστινό μέρος της και θα είναι undercover, κάτω από το Home button, σε αντίθεση με το P9 που δεν διέθετε φυσικό κουμπί. Όλα αυτά προκύπτουν από τις εικόνες που διέρρευσαν και απεικονίζουν το Huawei P10.


Η οθόνη θα είναι 5.5'' με ανάλυση QHD (2560 X 1440 px), επίσης μια σημαντική διαφοροποίηση από τον προκάτοχο P9 που είχε οθόνη Full HD 5.2'', ενώ ακούγεται ότι μπορεί οι εκδόσεις του P10 να είναι δύο ανάλογα με τον τύπο οθόνης, το ένα με επίπεδη οθόνη και το άλλο (P10 Plus ας πούμε) με την dual-edge curved.

Βέβαια αν όλα τα παραπάνω αληθεύουν, τότε δεν μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση κάποιο από τα χαρακτηριστικά του P10. Μην ξεχνάμε όμως ότι ουσιαστικά είμαστε σχεδόν 4 μήνες πριν την παρουσίαση του κινητού και πολύ πιθανό η Huawei να κρύβει κάποιον άσσο στο μανίκι της.

Α.δ.

#Huawei