Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ποιό είναι το πιο δύσκολα επισκευάσιμο κινητό για το 2016?


Τα smartphones είναι πλέον προέκταση του εαυτού μας ή καλύτερα... του χεριού μας. Δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτά και πλέον πολλές από τις δουλειές μας τις διεκπεραιώνουμε μέσω των κινητών. Αυτή όμως η καθημερινή φορητότητα των συσκευών εγκυμονεί και πολλούς κινδύνους. Είναι πολύ πιθανό για παράδειγμα να μας πέσει η συσκευή από τα χέρια ή να πέσει νερό πάνω της, ενω την έχουμε ακουμπήσει σε κάποιο τραπέζι. Σκεφτείτε απλά ότι περίπου στο 50% των χρηστών κινητού, έστω μια φορά τους έχει ραγίσει η οθόνη της συσκευής.


Το iFixit αναλαμβάνει λοιπόν την "διάσωση" κινητών, όταν αυτά βέβαια μπορούν να επισκευαστούν. Παρακάτω λοιπόν θα δείτε τη λίστα με αξιολόγηση από τα πιο εύκολα μέχρι τα πιο δύσκολα για επισκευή κινητά για το 2016, σύμφωνα με το iFixit.

Υπενθυμίζουμε πως το iFixit αναλαμβάνει μετά την παρουσίαση κάθε smartphone, το χειρουργείο αυτού, δηλαδή το "διαλύει" με σκοπό να δει τόσο το περιεχόμενο της συσκευής, αλλά και το πόσο εύκολα επισκευάζεται σε περίπτωση ζημιάς.

Ξεκινώντας από το πιο εύκολα επισκευάσιμο smartphone, η σειρά έχει ως εξής:

1. LG G5

Η αρθρωτή του κουλτούρα το καθιστά ως το πιο εύκολα επισκευάσιμο κινητό για το 2016.

2. Google Pixel / XL

Αν και τα περισσότερα στοιχεία της συσκευής εσωτερικά είναι σπονδυλωτά, είναι πολύ δύσκολο να ανοιχτεί η συσκευή χωρίς έστω να ραγίσει η οθόνη του.

3. Apple Iphone 7 / Plus

Η μπαταρία και η οθόνη επισκευάζονται / αλλάζονται σχετικά εύκολα, αλλά ειδικά για το iPhone 7 χρειάζονται 4 διαφορετικά κατσαβίδια.

4. Apple iPhone SE

Και εδώ οθόνη και μπαταρία αλλάζουν εύκολα, αλλά είναι επίσης πολύ εύκολο να σπάσει το Touch ID κατά την επισκευή

5. Samsung Galaxy Note 7

Ανοίγει πολύ δύσκολα και ακόμα πιο δύσκολα γίνεται η αντικατάσταση της μπαταρίας του. Τελικά αυτή η μπαταρία το ¨έφαγε" το Note 7

6. Samsung Galaxy S7 / Edge

Η εξ`ολοκλήρου γυάλινη επιφάνειά του καθιστά υπερβολικά δύσκολο το άνοιγμα της συσκευής και έτσι εύκολα γίνεται το πιο δύσκολα επισκευάσιμο κινητό για το 2016.

Α.δ.

#Samsung #Apple #LG

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π