Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το OnePlus 2 αναβαθμίζεται αλλά παραμένει σε Android 6.0 Marshmallow


Αν και για τα OnePlus 3 και 3Τ έχει ανακοινωθεί ότι θα αναβαθμιστούν σε Android 7.0 Nougat, δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για το OnePlus 2. Οι ιδιοκτήτες του περσινού flagship θα αρκεστούν σε μια αναβάθμιση του OxygenOS, την 3.5.5 η οποία βασίζεται και πάλι στο Android 6.0 Marshmallow. Η αναβάθμιση θα γίνει ΟΤΑ και αρχικά θα είναι διαθέσιμη σε έναν μικρό αριθμό συσκευών και σιγά σιγά θα αρχίζει να εξαπλώνεται και σε μεγαλύτερο αριθμό συσκευών.


Η νέα αναβάθμιση περιλαμβάνει την λειτουργία VoLTE για κάποιους παρόχους, περιλαμβάνει κάποια security fixes, App Lock, την δυνατότητα Battery Saving Mode,πρόσθετες επιλογές για το Alert Slider, νέο σχεδιασμό στην γραμμή έντασης ήχου, προσφέρει αυξημένη σταθερότητα συστήματος καθώς και κάποιες γενικές επιδοορθώσεις σφαλμάτων (general bug fixes).

Με την αναβάθμιση αυτή ο χρήστης χειρίζεται πλέον το νέο OxygenOS UI στο OnePlus2, ενώ υπάρχει και ανανέωση στο UI της εφαρμογής του ρολογιού. Οι εφαρμογές του ρολογιού της Google, η αριθμομηχανή και τα μυνήματα της Google θα αντικατασταθούν από stock εφαρμογές της OnePlus, αλλά και πάλι αν δεν σας αρέσουν μπορείτε να ξανακατεβάσετε τις αρχικές εφαρμογές από το Play Store.

Η OnePlus ενημερώνει πως μετά το πέρας της αναβάθμισης πολλές από τις ρυθμίσεις θα επανέλθουν σε εργοστασιακό mode, όπως το όνομα της συσκευής, τα ringtones, η απόδοση χρωμάτων καθώς και η ένδειξη της μπαταρίας.

Α.δ.

#OnePlus