Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το next big thing της Samsung ίσως περιλαμβάνει και το S8 Plus


Το next big thing της Samsung δεν είναι άλλο από το Galaxy S8, το οποίο αναμένεται να το γνωρίσουμε επίσημα τον Απρίλιο του 2017. Οι φήμες που ακούγονται πολλές, η Samsung από την πλευρά της δεν επιβεβαιώνει τίποτα. Τις τελευταίες μέρες όμως κυκλοφορεί ακόμα μια φήμη, σύμφωνα με την οποία η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Galaxy S8 Plus.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τις φήμες, το S8 Plus θα έχει οθόνη 6'' ενώ το "απλό" S8 θα περιοριστεί στις 5''. Πολύ πιθανό οι οθόνες και στα δύο μοντέλα να είναι QHD και curved, οπότε ίσως δεν χρειαστεί πλέον ο διαχωρισμός στην ονομασία, όπως S7 και S7 Edge.

Αν και οι 6'' δείχουν μεγάλη συσκευή, το S8 Plus θα έχει περίπου το μέγεθος του Note 7 μιας και τα bezel αναμένονται αρκετά μικρά και η αναλογία οθόνης - σώματος συσκευής φτάσει στο 90%.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν θα λείπει σε καμία από τις δύο συσκευές, αλλά η θέση του ακόμα μας είναι άγνωστη, καθώς θα μπορούσε να είναι τοποθετημένος στην μπροστινή πλευρά της συσκευής, αλλά μπορεί και να είναι στην πλάτη αυτής.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα περισσότερο από φήμες. Ένα όμως είναι το σίγουρο, το Galaxy S8 θα είναι σε μεγάλο βαθμό διαφοροποιημένο από τον προκάτοχό του S7. Και ας μην ξεχνάμε ότι το S8 θα είναι ο βασικός ανταγωνιστής του iPhone 8 και 8 Plus, που και αυτά αναμένονται με μεγάλες αλλαγές.

Υπομονή λοιπόν μερικούς μήνες ακόμα, μέχρι να ξεκινήσει η μάχη με την παρουσίαση από την Samsung και ολοκληρωθεί κάπου το Σεπτέμβριο από την Apple.

Α.δ.

#Samsung