Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το πάθημα (G5) γίνεται μάθημα στη LG και ετοιμάζει το G6 με διαφορετική λογική


Η LG και συγκεκριμένα το τμήμα των smartphones της εταιρείας, δεν έχει και τις καλύτερες εμπειρίες από τη χρονιά που σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά, μετά την χλιαρή υποδοχή και την ακόμα πιο χλιαρή εμπορική κίνηση του κορυφαίου της μοντέλου για το 2016, το G5. Έτσι λοιπόν, η νοτιοκορεάτικη ετιαρεία σχεδιάζει να αλλάξει στρατηγική μάρκετινγκ, αρχής γενομένης από το 2017.


Καταρχάς και σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η LG σχεδιάζει να παρουσίασει το δυνατό της χαρτί για το 2017, το G6, ένα μήνα νωρίτερα απο το αναμενόμενο. Το G5 είχε παρουσιαστεί τέλη Φεβρουαρίου, στο MWC 2016 και διοχετεύχθηκε στην αγορά τον Απρίλιο. Τώρα, το G6 αναμένεται να παρουσιαστεί τέλη Φεβρουαρίου και πάλι στο MWC 2017, όμως διαθέσιμο προς πώληση θα γίνει αρκετά νωρίτερα και συγκεκριμένα κάπου μέσα στο Μάρτιο.

Και βέβαια αν συμβεί αυτό, το LG G6 στα πρώτα του βήματα δεν θα έχει να ανταγωνιστεί το Samsung Galaxy S8, το οποίο αναμένεται αργότερα κάπου μέσα στον Απρίλιο.

Η LG σχεδιάζει να στρέψει τη στρατηγική της σε πιο "σταθερό" smartphone, έναντι των τολμηρών καινοτομιών (ημι-modular body), που τουλάχιστον για φέτος δεν τους πήγαν και ιδιαίτερα καλά και η απήχηση στους Android fans δεν ήταν η αναμενόμενη.

Αυτό που σκοπεύει να κάνει η LG είναι να επικεντρωθεί σε υπηρεσίες που θα προσφέρει η συσκευή καθώς και στα χαρακτηιστικά αυτής, όπως οι υπηρεσίες πληρωμών, η ασύρματη φόρτιση, ο αδιάβροχος σχεδιασμός κ.α.

Υπομονή λοιπόν για να δούμε τι ακριβώς μας επιφυλάσσει η LG για το 2017.

Α.δ.

#LG

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π