Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φήμες και φωτογραφίες από το επερχόμενο D1C της Nokia


Κυκλοφόρησαν πρόσφατα εικόνες αλλά και χαρακτηριστικά για το νέο D1c Nokia. Η εν λόγω συσκευή σηματοδοτεί την επιστροφή της Nokia στο χώρο των smartphones, μετά την εξαγορά της από τη Microsoft, το 2014. Και στα πλαίσιο της εξαγοράς αυτής, ένας όρος ήταν και η μη ανταγωνιστική λειτουργία της Nokia στον τομέα των smartphones, κάτι το οποίο τήρησε μέχρι και τώρα.


Οι εκδόσεις που περιμένουμε για το D1c θα είναι μάλλον δύο. Η μια θα κατατάσσεται στις mid-range συσκευές, ενώ η άλλη θα είναι για πιο high-end καταστάσεις. Και οι δύο συσκευές θα τρέχουν Android 7.0 Nougat.

Η φωτογραφία που διέρρευσε αφορά το μικρό (mid-range) της σειράς, μέσα από τις εγκαταστάσεις παραγωγής αυτού. Ακούγεται ότι θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 600, θα έχει 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο.


Εκτός από τη φωτογραφία διέρρευσαν και σκίτσα τόσο της mid-range συσκευής όσο και της μεγαλύτερης. Η μικρή αναμένεται να έχει οθόνη 5'', ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο θα έχει μάλλον οθόνη 5.5''. Και οι δύο θα έχουν ανάλυση 1080Χ1920. Επίης μια διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων είναι ότι ενώ το high-end θα διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, το μικρότερο δεν θα έχει αυτό το χαρακτηριστικό.

Το D1c θα μπορούσαμε να το γνωρίσουμε επίσημα στο CES 2017, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5 - 8 Γενάρη στο Λας Βέγκας, αλλά κανείς δε γνωρίζει ακόμα με σιγουριά τίποτα.

Α.δ.

#NOKIA