Αναζήτηση
  • SZ Team©

Νεώτερα σχετικά με το Galaxy A5 (2017), τις χρωματικές αποχρώσεις και τα χαρακτηριστικά του


Η ανάπτυξη του Samsung Galaxy A5 (2017) είναι κοινό μυστικό εδώ και αρκετούς μήνες, σύμφωνα με διαρροές από διάφορους οργανισμούς μέσω των πιστοποιήσεων που έπαιρνε η συσκευή.

Το Α5 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο προς πώληση στις ευρωπαικές αγορές στα μέσα Ιανουαρίου.

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά σε μερικές πρόσφατες διαρροές, σύμφωνα με τις οποίες μαθαίνουμε τις χρωματικές αποχρώσεις του A5 (2017) και οι οποίες είναι ροζ, μαύρο, μπλέ και χρυσό.


Επίσης έχει διαρρέυσει λίστα με τις προδιαγραφές του Α5 (2017), σύμφωνα με τις οποίες διαθέτει οθόνη 5.2'' Full HD, κάμερες τόσο μπροστά όσο και πίσω ανάλυσης 16Mp, φοράει επεξεργαστή Exynos 7880, οκταπύρηνο χρονισμένο τα 1.9GHz, διαθέτει ram 3GB και αποθηκευτικό χώρο 32GB, ενώ η μπαταρία του είναι 3000mAh.

Σε σύγκριση λοιπόν με τον προκάτοχό του Α5 (2016), το νέο Α5 διατηρεί το μέγεθος της οθόνης του και την ανάλυση αυτής, αλλά σε οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό παρουσιάζεται διαφοροποιημένο, για παράδειγμα υψηλότερη ανάυση φωτογραφιών, περισσότερη ram, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, υψηλότερα χρονισμένο επεξεργαστή, μεγαλύτερη μπαταρία.

Η τιμή στην Κίνα, σύμφωνα με τις φημες, αναμένεται σε περίπου 388$, ενώ στις ευρωπαικές αγορές αναμένεται υψηλότερη, 449$.

Α.δ.

#Samsung

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π