Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Jet White απόχρωση του iPhone 7 / 7 Plus προ των πυλών?


Το Jet White iPhone 7 και 7 Plus το περιμέναμε από τον Νοέμβριο, όμως δεν υπήρξε ποτέ κάποια ανακοίνωση από την Apple σχετικά με τη διαθεσιμότητά του. Σήμερα όμως διέρρευσε βίντεο με το νέο χρώμα, άρα υποθέτουμε ότι η διάθεση του Jet White δεν θα αργήσει και πολύ.

Μια σειρά από μακέτες με το iPhone 7/ 7 Plus σε Jet White αναρτήθηκε στο twitter από τον αξιόπιστο Sonny Dickson. Αν και φαίνεται να είναι περισσότερο θήκες για το iPhone στο συγκεκριμένο χρώμα, εντούτοις μπορεί να είναι και μια πρόγευση του πως θα είναι η συσκευή με την συγκεκριμένη απόχρωση.


Επίσης πολλοί μπορούν να πουν πως οι συγκεκριμένες θήκες ίσως και να είναι ψεύτικες μιας και απουσιάζει το λογότυπο της Apple από το iPhone 7, ενώ υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το φινίρισμα το οποίο δεν θυμίζει τον τρόπο κατασκευής της Apple (glossy) που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν μη αυθεντικότητα του εν λόγω βίντεο.

Έστω και έτσι όμως, ίσως η ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο προετοιμάζει τους Apple fans για την διάθεση της νέας Jet White απόχρωσης του iPhone 7 / 7 Plus.

Η Apple ακόμα δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση, αν και σε περίπτωση που έχει σκοπό να το κάνει, η περίοδος των γιορτών είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να λανσάρει το νέο χρώμα.

Α.δ.

#Apple