Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τα νέα Galaxy A-series (2017) ανακοινώνονται στις 5 Ιανουαρίου


Έρχονται και εκείνες οι στιγμές που οι φήμες επιβεβαιώνονται. Έτσι λοιπόν σήμερα, η Samsung ανακοίνωσε την ημερομηνία για τα αποκαλυπτήρια της σειράς Α για το 2017.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που απέστειλε η Samsung Μαλαισίας στον Τύπο, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου, ενώ αν και η εκδήλωση αφορά την Μαλαισία, συμπίπτει χρονικά και με το CES 2017 στο Λας Βέγκας, εκεί όπου όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές smartphones θα παρουσιάσουν τα καινούρια τους μοντέλα, οπότε και η Samsung θα παρουσιάσει την next-gen Galaxy A σειρά.

Η νέα οικογένεια Galaxy A θα περιλαμβάνει το Α3 (2017) με 4.7'' οθόνη, το Α5 (2017) με 5.2'' οθόνη και το Α7 (2017) με 5.7'' οθόνη. Και τα τρία μοντέλα φαίνεται να δανείζονται σχεδιαστικά κομμάτια από το Galaxy S7, κάνοντας έτσι την σειρά Α πιο εκλεπτυσμένη από την αντίστοιχη του 2016.

Και βέβαια δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το υγρό στοιχείο που εμφανίζεται στο Δελτίο Τύπου, το οποίο μαλλόν υποδηλώνει (επιβεβαιώνει) την ανθεκτικότητα κάποιου μοντέλου της Α σειρας (ή και όλων) στο νερό.

Α.δ.

#Samsung