Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φήμες λένε για παρουσίαση του Xiaomi Mi 6 στις 6 Φεβρουαρίου


Χτές υπήρξαν κάποιες αντικρουόμενες φήμες από Κίνα μεριά, σχετικά με το επερχόμενο μοντέλο της Xiaomi, το Mi 6. Σύμφωνα με μια φήμη, τα επίσημα αποκαλυπτήρια για το Mi 6 πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ μια άλλη φήμη έλεγε ότι η εν λόγω παρουσίαση θα καθυστερήσει και θα γίνει κάπου μέχρι τον Απρίλιο.


Και μετά απ`όλα αυτά έρχεται μια νέα φήμη που μας δίνει μια καινούρια ημερομηνία, αυτή στις 6 Φεβρουαρίου, όπου η Xiaomi έχει προγραμματίσει event για την παρουσίαση του Mi 6, οι πωλήσεις του οποίου θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στο Μάρτιο.

Η καθυστέρηση της παρουσίασης που αναφέρθηκε παραπάνω έχει να κάνει με την αδυναμία της Samsung να μπορέσει να παράξει αρκετές ποσότητες του chipset Snapdragon 835 της Qualcomm, που θα φοράει το Mi 6.

Ωστόσο μέσα από το Weibo, επιβεβαιώθηκε ότι τελικά η κατάσταση αναφορικά με την παραγωγή του επεξεργαστή δεν είναι και τόσο άσχημη, όπως παρουσιάζεται και πως η Xiaomi έχει ήδη αρχίσει να παραλαμβάνει τους πρώτους επεξεργαστές που θα χρειαστεί για την παραγωγή του Mi 6. Όπότε η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου, ενώ οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο, μόνο που στην αρχή τα διαθέσιμα κομμάτια θα είναι περιορισμένα για τις πρώτες βδομάδες τουλάχιστον.

Α.δ.

#Xiaomi