Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το πρώτο dual-camera smartphone της ZTE ονομάζεται Blade V8


Η γνωστή σε όλους μας ZTE, η οποία έγινε ευρέως γνωστή με το Axon, θα κάνει την εμφάνισή της στο CES 2017, η οποία αρχίζει στις 5 Ιανουαρίου. Αυτό που αναμένουμε είναι η παρουσίαση του νέου smartphone της εταιρείας, το οποίο κατασκευάστηκε εξ`ολοκλήρου με βάση τις επιθυμίες των καταναλωτών, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε, ενώ και το όνομα της συσκευής προήλθε από ψηφοφορία μεταξύ των καταναλωτών που πήραν μέρος.


Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι τώρα φήμες, το νέο flagship της ZTE θα φέρει αρκετά καλούδια, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Το smartphone θα έχει μάλλον την ονομασία ZTE Blade V8. Είναι μια πολύ λεπτή κατασκευή με καθαρό και κομψό σχεδιασμό. Υπάρχει στο μπροστινό μέρος της συσκευής το φυσικό home button, στο οποίο έχει τοποθετηθεί και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Από τη φωτογραφία διακρίνεται ένα gunmetal gray χρώμα, αλλά ακούγεται ότι το τελικό προιόν θα έρθει και σε άλλες χρωματικές αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένου και της ροζ απόχρωσης.

Επίσης, όπως μαρτυρά η φωτογραφία, υπάρχει διπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής ανάλυσης 13Mp και 2Mp. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δεύτερη βοηθητική κάμερα δίνει τη δυνατότητα για focus blur effect, αφού έχει πραγματοποιηθεί η λήψη μιας φωτογραφίας. Ακόμα η dual camera του V8 θα μπορεί να πάρει μια γρήγορη λήψη πριν ολοκληρωθεί το focusing, ενώ θα μπορεί να τραβήξει ευδιάκριτες φωτογραφίες από κινούμενα αντικείμενα. Όμως το κερασάκι στην τούρτα του V8 είναι η δυνατότητα λήψης 3D φωτογραφιών τις οποίες θα μπορούμε να τις απολαύσουμε μέσω μιας VR συσκευης.

Τώρα και σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του V8, θα φοράει επεξεργαστή Snapdragon 435, θα έχει 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Η οθόνη είναι 5.2'' με ανάλυση 1080 X 1920px και πυκνότητα 420ppi. Η μπροστινή selfie-camera είναι ανάλυσης 13Mp, ενώ η συσκευή θα τρέχει Android 7.0 μέσω του MiFlavor UI της ZTE.

Περισσότερα για το ZTE Blade V8 σε λίγες μέρες, στο CES 2017.

Α.δ.

#ZTE