Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τα σχέδια της Meizu για το 2017


Μια νέα διαρροή από Κίνα μεριά φαίνεται να μας δείχνει τα σχέδια της Meizu για το 2017. Το έγγραφο που βλέπετε παρακάτω, το οποίο σύμφωνα με την πηγή αποτελεί εσωτερικό έγγραφο της εταιρείας, μας δείχνει λεπτομερώς την κάθε συσκευή που η Meizu θα λανσάρει στην αγορά το νέο έτος καθώς και το chipset που θα χρησιμοποιήσει.


Ξεκινάμε λοιπόν με το M5S το οποίο έρχεται τον Φεβρουάριο και θα τροφοδοτείται από τον MediaTek MT6753 και μιας και το M5 φοράει τον MT6750 η είδηση δεν αποτέλει και ιδιαίτερη έκπληξη.

Σειρά παίρνει μετά το Meizu Pro 7, το οποίο έρχεται τον Ιούνιο και θα φοράει Helio X30. Μετά, κάπου τον Ιούλιο, έρχεται το Blue Charm S ή αλλιώς MS, το οποίο θα φοράει Helio P25. Τον Σεπτέμβριο είναι η σειρά του MX7 με Helio P30, ενώ τον Οκτώβριο θα εμφανιστεί το M6 Note ή αλλιώς Blue Charm Note 6, με τον Helio P20. Και κάπου στα τέλη του 2017, τον Δεκέμβριο συγκεκριμένα, θα κάνει την εμφάνισή του το Blue Charm / M series, το οποίο θα τροφοδοτείται με τον Snapdragon 626.

Σαφώς και όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα περισσότερο από φήμες, ομώς υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως για παράδειγμα η χρήση Snapdragon chip σε ένα Meizu, που σημαίνει ότι οι δύο εταιρείες (Meizu - Qualcomm) τα βρήκαν μετά τη διαμάχη που είχε ξεσπάσει εξαιτίας παραβίασης πατέντας της Qualcomm έναντι της Meizu. Άρα από το 2018 και μετά ίσως δούμε περισσότερα smartphones της Meizu να φοράνε Snapdragon επεξεργαστές.

Α.δ.

#MeizuPro7 #MeizuM6Note