Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Motorola Moto X (2017) αποκαλύπτεται


Λίγο πριν μας αφήσει το 2016 μια νέα διαρροή έρχεται εκεί που δεν το περιμέναμε. Εικόνες και βίντεο από το επερχόμενο Motorola Moto X (2017), με βάση τα πραγματικά εργοστασιακά σχέδια.


Πριν λίγες βδομάδες είχαν διαρρεύσει επίσης φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη συσκεύη και όπως θα διαπιτώσετε και οι ίδιοι οι ομοιότητες με το σημερινό πρωτότυπο μοντέλο είναι πολλές.

Ο σχεδιασμός του νέου Moto X είναι παρόμοιος με αυτόν του Moto Z, αν και υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις, όπως η έλλειψη στην πλάτη της συσκευής διαχωριστικών εγκοπών, το οποιό θα υποδήλωνε αρθρωτό σχεδιασμό. Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Motorola ότι θέλει να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με τα Moto Mods, προφανώς το Moto X δεν θα αποτελέσει το flagship της εταιρείας για το 2017, αλλά ίσως κάποια πιο mid-range επιλογή.

Το σώμα του Moto X διαθέτει όμορφες καμπύλες, ενώ το γυαλί στην μπροστινή επιφάνεια είναι επίπεδο, χωρίς κυρτότητα 2.5D, όπως μας έχει συνηθίσει ο ανταγωνισμός πλέον, προφανώς για να κρατηθεί χαμηλά το κόστος της συσκευής.

Άλλη μια διαφοροποίηση του Moto X (2017) είναι η επιστροφή στη θύρα MicroUSB, μιας και το Moto Z διέθετε θύρα USB Type-C, ενώ ευτυχώς, δεν θα λείπει και η κλασσική 3.5mm υποδοχή για ακουστικά.


Όσο για το πάχος της συσκευής, αυτό αναμένεται ελαφρώς μεγαλύτερο και φτάνει τα 9.5 χιλιοστά στο μέρος που είναι τοποθετημένος ο φακός της κάμερας, ενώ και η οθόνη του Moto X θα είναι μικρότερη, 5.2'' σε σύγκριση με το Moto Z που ήταν 5.5''.

Το γεγονός ότι το Moto X δεν θα διαθέτει dual camera αλλά ούτε στερεοφωνικά ηχεία ουσιαστικά επιβεβαιώνει την άποψη ότι η εν λόγω συσκευή θα ανήκει στη mid-range κατηγορία.

Η επίσημη παρουσίαση του Moto X αναμένεται είτε στο CES 2017, την ερχόμενη βδομάδα ή στο MWC στη Βαρκελώνη, που θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο έτος.

Α.δ.

#Motorola