Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Asus ZenFone AR θα είναι το πρώτο Tango smartphone με Snapdragon 821


Σύμφωνα με τις τελευταίες φωτο-διαρροές, το Asus ZenFone AR θα είναι το επόμενο smartphone που θα ενεργοποιηθεί "φορώντας" Tango, μια νέα πλατφόρμα η οποία αναπτύχθηκε από την Google. Το πρώτο smartphone που διαθέτει την πλατφόρμα Tango είναι to Lenovo Phab 2 Pro, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι με μια οθόνη 6,4 ιντσών και ανάλυση 1440 x 2560px.

Η φωτο-διαρροή αφορά δελτίου τύπου, το οποίο κυκλοφόρησε μάλλον από λάθος και μεταξύ άλλων αναφέρει την ημερομηνία 4 Ιανουαρίου, ως ημερομηνία επίσημης παρουσίασης της συσκευής. Το ZenFone AR θα είναι το πρώτο Tango smartphone που θα φοράει επεξεργαστή Snapdragon 821, ενώ θα είναι επίσης η πρώτη συσκευή της κατηγορίας με δυνατότητα VR εφαρμογών.


Μια ακόμα διαρροή, αυτή τη φορά είναι από το twitter του Evan Blass, όπου φαίνεται τόσο η μπροστά όσο και η πίσω πλευρά της συσκευής, ενώ η ημερομηνία που αναφέρεται είναι επίσης η 4η Ιανουαρίου και λογικά αφορά την CES 2017 στο Λας Βέγκας.

Αν πάντως οι φήμες βάσει διαρροών επιβεβαιωθούν, τότε το Asus ZenFone AR θα είναι σαφώς ισχυρότερο από το Lenovo Phab 2 Pro σε αυτή την νέα κατηγορία των Tango smartphones.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με χαρακτηριστικά, διαθεσιμότητα αλλά και τιμή σε λίγες ώρες. Stay tuned...

Α.δ.

#ASUS #AsusZenFoneAR