Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το χρονοδιάγραμμα του CES 2017


Το CES 2017 αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ετήσιες εκθέσεις κατασκευαστών κινητής τεχνολογίας. Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο Λας Βέγκας θα δοθεί μια από τις μεγαλύτερες παραστάσεις για τους λάτρεις του είδους. Εκεί θα μαζευτούν οι περισσότεροι από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο, προκειμένου να δείξουν στο κοινό τα επιτεύγματά τους.


Ήδη το τελευταίο διάστημα σας έχουμε βομβαρδίσει με πληροφορίες - φήμες από επερχόμενα μοντέλα κινητών, πολλά από τα οποία αναμένουμε να κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους στο CES 2017. Για εκείνους λοιπόν που θέλουν να γνωρίζουν ακριβώς το πρόγραμμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης, παρακάτω σας παραθέτουμε το χρονοδιάγραμμα του CES 2017 με τα σημαντικότερα γεγονότα για τις επόμενες 3 μέρες.

ΤΡΙΤΗ, 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΡΑ

Honor 2:00 PM PST

Qualcomm 2:00 - 2:45 PM PST |5:00 - 5:45 PM EST

ΤΕΤΑΡΤΗ, 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΡΑ

LG 8:00 - 8:45 AM PST | 11:00 - 11:45 AM EST

TCL 11:00 - 11:45 AM PST | 2:00 - 2:45 PM EST

ASUS 11:30 AM PST | 2:30 PM EST

Samsung 2:00 - 2:45 PM PST | 5:00 - 5:45 PM EST

Intel 4:00 - 4:45 PM PST | 7:00 - 7:45 PM EST

ZTE 4:00 - 4:45 PM PST | 7:00 - 7:45PM EST

Sony 5:00 - 5:45 PM PST | 8:00 - 8:45 PM EST

NVIDIA 6:30 - 7:30 PM PST | 9:30 - 10:30 PM EST

ΠΕΜΠΤΗ, 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΡΑ

Xiaomi 11:00 - 12:00 AM PST | 2:00 - 3:00 PM EST

T-Mobile Uncarrier 11:00 AM - 12:30 PM PST | 2:00 - 3:30 PM EST

Huawei 2:00 - 3:00 PM PST | 5:00 - 6:00 PM EST

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π