Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Samsung ξεκινά την παραγωγή του Galaxy S8 τον Μάρτιο θέλοντας να φτάσει τα 10 εκ. κομμάτια


Τα τελευταία χρόνια η Samsung μας είχε συνηθίζει να παρουσιάζει το τελευταίο της επίτευγμα της σειράς Galaxy S στο ετήσιο MWC που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη, επομένως και για φέτος θα περιμέναμε κάτι αντίστοιχο για την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου Galaxy S8.


Φέτος όμως η Samsung "σπάει" τη συνήθειά της και σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο S8 σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη μέσα στον Απρίλιο. Και μάλιστα έρχεται και μια είδηση από την Κορέα, σύμφωνα με την οποία η Samsung έχει παραγγείλει κάπου στις 10 εκατομμύρια μονάδες του S8, για αρχή...!

Σίγουρα το Galaxy S8 εκτός από τους οπαδούς της σειράς S θα κληθεί να ικανοποιήσει και αυτούς της Note σειράς, με αποτέλεσμα οι πωλήσεις (εκτός απροόπτου) να εκτοξευθούν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, εξού και ο μεγάλος όγκος της αρχικής παραγγελίας.

Σύμφωνα με έκθεση του ETNews, η Samsung ενημέρωσε τους προμηθευτές σχετικά με την αυξημένη παραγγελία τις τελευταίες ημέρες του 2016 και έτσι τα πρώτα μέρη της συσκευής θα φτάσουν στα εργοστάσια παραγωγής κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα, έτσι ώστε η εκκίνηση της παραγωγικής διαδικασίας να ξεκινήσει από τον Μάρτιο, όπου θα παραχθούν τα πρώτα 5 εκατομμύρια κομμάτια, ενώ τα υπόλοιπα θα παραχθούν τον Απρίλιο.

Βέβαια σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η προιστορία του Galaxy S7, το οποίο κατά τον πρώτο μήνα των πωλήσεών του, το 2016, κινήθηκε κάπου στα 10 εκατομμύρια, άρα ο αριθμός δεν είναι και τόσο υπερβολικός όσο θα φαντάζει σε κάποιους, ακόμα και μετά την "ατυχία" με το Note 7. Οι καταναλωτές όμως είναι αυτοί που στο τέλος θα δικαιώσουν ή όχι τις υψηλές προσδοκίες της Samsung.

Α.δ.

#Samsung

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π