Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η LG ανακοίνωσε επίσημα το Stylo 3 (USA edition)


Τον περασμένο Δεκέμβριο η LG δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι το CES 2017 και ουσιαστικά προ-ανακοίνωσε τα νέα της smartphones που θα παρουσίαζε στην προαναφερόμενη έκθεση. Ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές ήταν και το Stylus 3.


Σήμερα λοιπόν, στο Λας Βέγκας, η LG παρουσιάζει το Stylus 3 επίσημα, αλλά την έκδοση που αφορά την αγορά των ΗΠΑ και η οποία θα έχει διαφορετική ονομασία, Stylo 3. Ο λόγος που η LG κάνει αυτή τη διαφοροποίηση στην ονομασία δύο πανομοιότυπων συσκευών είναι άγνωστός, αλλά προφανώς θα έχει τους λόγους της.

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά της συσκευής, το Stylo 3 έρχεται με οθόνη 5.7'' 720p, επεξεργαστή MediaTek MT6750 οκταπύρηνο στα 1.5GHz, κάμερες πίσω και μπροστά ανάλυσης 13Mp και 8Mp αντίστοιχα, 3 GB ram, 16GB αποθηκευτικό και επεκτάσιμο χώρο, μπαταρία 3200mAh, ενώ η συσκευή τρέχει Android 7.0 Nougat.

Το βάρος του Stylo 3 είναι 149g, διαθέτει γραφίδα (προφανώς), έχει σαρωτη δακτυλικών αποτυπωμάτων και ραδιόφωνο FM. Τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι Metallic Titan και Pink Gold. Προς το παρών δεν γνωρίζουμε κάτι για την τιμή του, αλλά ούτε για το πότε θα είναι διαθέσιμο προς αγορά.

Α.δ.

#LG