Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Alcatel A3 XL θα είναι το νέο budget smartphone με οθόνη 6''


Η TLC ετοιμάζεται να λανσάρει καινούριο smartphone της σειράς Α, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως: "μια νέα σειρά premium προσιτών κινητών συσκευών". Βέβαια όσο αφορά τον χαρακτηρισμό premium διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις, αλλά κατά τ` άλλα συμφωνούμε δεδομένου και του πρόσφατου ιστορικού της Alcatel με τις συγκεκριμένες συσκευές.

Το νέο λοιπόν μοντέλο ονομάζεται Alcatel A3 XL και όπως σωστά υποψιάζεστε, το XL στην ονομασία οφείλεται στην μεγάλη οθόνη της συσκευής, συγκεκριμένα 6'' IPS LF αλλά μόνο HD. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα υλικά κατασκευής δεν συγκαταλέγονται στα κορυφαία της κατηγορίας, αλλά θετικό πρόσημο βάζουμε στις πολλές χρωματικές εναλλακτικές τόσο στο πλαίσιο της συσκευής όσο και στην πλάτη αυτής.

Το A3 XL φοράει MediaTek MT8735B τετραπύρηνο και χρονισμένο μόλις στα 1.1GHz, διαθέτει ram 1GB και αποθηκευτικό χώρο 8GB, αλλά τουλάχιστον μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Όσο για τις κάμερες του A3 XL, η βασική είνα ανάλυσης 8Mp με μονό Led Flash, ενώ η μπροστινή είναι 5Mp. Στην καταγραφή video περιορίζεται στα 720p στα 30fps. Διαθέτει επίσης WiFi, GPS, Bluetooth4.2, OTG και υποστηρίζει ένα καλό σύνολο αισθητήρων (G-sensor, Proximity, αισθητήρα φωτός, Arkamys).

Όλα τα παραπάνω τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 3000mAh, ενώ θα τρέχει Android 7.0, κάτι το οποίο αποτέλεσε έκπληξη μόλις τα διαβάσαμε. Το Alcatel A3 XL θα γίνει διαθέσιμο κατά το πρώτο τετράμηνο του 2017, αρχικά στις αγορές Ασίας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η Ευρώπη και η Λατινική Αμερική.

Α.δ.

#Alcatel #AlcatelA3XL