Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ίσως η πρώτη φωτο-διαρροή για το πολυαναμενόμενο Galaxy S8


Λέμε, γράφουμε, ακούμε. Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να δούμε κιόλας. Σήμερα μόλις διέρρευσε φωτογραφία με το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S8. Δεν υπάρχει home button, πολύ μικρά bezel και κυρτή οθόνη τα πρώτα οπτικά στοιχεία από το S8.


Σαφώς και διατηρούμε επιφυλάξεις σχετικά με την αυθεντικότητα της συγκεκριμένης φωτογραφίας, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως η συγκεκριμένη φωτογαφία δεν είναι τίποτα άλλο παρά αποτέλεσμα επεξεργασίας photoshop. Και το μεγαλύτερο μυστήριο αποτελεί το home button καθώς και τα κουμπιά της αρχικής οθόνης, αλήθεια που βρίσκονται? Μαι πιθανή απάντηση είναι ότι ότι τα πλήκτρα μπορεί να είναι στην περιοχή που βλέπουμε το λογότυπο της Samsung, απλά δεν φαίνονται επειδή τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν σβηστά. Εξάλλου και σε άλλες συσκευές της Samsung τα κουμπιά της αρχικής οθόνης είναι capacitive και ουσιαστικά δεν φαίνονται ακόμα και όταν η οθόνη παραμένει ανοιχτή, οπότε η εκδοχή αυτή στέκει.

Πάντως αν η φωτογραφία είναι φτιαχτή, τότε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Όπως και να `χει, μιας και αναμένονται αρκετές αλλαγές στο επερχόμενο Galaxy S8 σε σχέση με το S7, το τελικό προιόν μάλλον δεν θα απέχει και ιδιαίτερα από το περιεχόμενο της φωτογραφίας.

Α.δ.

#Samsung

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π