Αναζήτηση
  • SZ Team©

To 76% των ενεργών χρηστών Apple Devices έχει εγκαταστήσει το iOS 10


Σίγουρα ένα σημείο στο οποίο υπερτερούν τα iDevices έναντι του ανταγωνισμού είναι η συνέπεια στις ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος που προωθούνται σε όλες τις συσκευές. Και μάλιστα ακόμα και αν το iPhone ή το iPad σας είναι παλαιότερο, δέχεται συνέχεια μηνύματα υπενθύμισης για αναβάθμιση λογισμικού. Και πολλές φορές αυτή η υπενθυμιση καταντά ενοχλητική σε σημείο να εγκαταστήσουμε το update ώστε να απαλλαγούμε από την επανάληψη των υπενθυμίσεων αυτών.


Και οι αριθμοί σπάνια δεν λένε την αλήθεια. Συγκεκριμένα το iOS 10 έχει εγκατασταθεί στο 76% των ενεργών iDevices, ένα 10% των χρηστών έχουν επιλέξει να μείνουν στο iOS 9, ενώ μόλις το 6% των χρηστών παραμένουν σε λειτουργικό ακόμα παλιότερο.


Και μπορεί συνήθως μια αναβάθμιση λογισμικού να έχει περάσει πολλά στάδια ελέγχων πριν φτάσει στην συσκευή του χρήστη, ώστε ο χρήστης να μπορεί να γευτεί τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες που του προσφέρει το νέο update, όμως δεν είναι πάντα έτσι, ακόμα και όταν μιλάμε για iOS. Συγκεκριμένα, πολλοί κάτοχοι iPhone 6s διαμαρτυρήθηκαν για προβλήματα στην μπαταρία της συσκευής μετά την εγκατάσταση του iOS 10 και μέχρι και σήμερα δεν έχει διευκρινιστεί αν το συγκεκριμένο πρόβλημα οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος ή κάποιο bug στο αρχείο update.

Α.δ.

#Apple